Vælg en side

Bliver du tit inspireret af de mange smukke hjem, som der er at finde i udlandet? Og synes du ikke, at der er noget, der er bedre end at tage på hotel, fordi der er en skøn og afslappende stil, der også emmer af luksus? 

Så er du langt fra den eneste, og derfor findes der heldigvis også en lang række tips til, hvordan du kan gøre kunsten efter i dit eget soveværelse.

For dig handler det bare om at finde den rette inspiration til din indretning, og det kan du for eksempel gøre online hos CPH Nyheder.

Du kan nemt gøre kunsten på de mange hoteller efter

Når du gerne vil gøre kunsten efter de mange skønne hoteller, som der er at finde rundt omkring i verden, er det selvfølgelig hovedsageligt dit soveværelse, som du skal have fokus på. Når vi tager på hotel, er det nemlig ofte med den ene formål at have et sted at sove.

Derfor bør du starte med at tage et grundigt kig på dit soveværelse og først overveje, om der er for mange ting. Det er nemlig ofte det største problem, at vi fylder soveværelset med nips og andet, som slet ikke er nødvendigt for rummet.

Det er med til at skabe uro for øjet, og derfor tager alle disse ting også en stor del væk fra den luksuriøse fornemmelse. Ryd derfor ud og vær mere minimalistisk med den måde, som du vælger at indrette dig på.

Få ryddet godt op, så det ikke flyder på gulvet

Er du også en af dem, der har tøj til at ligge og flyde over det hele? Så få fat på nogle flere skabe og reoler, der sørger for, at du kan få dit tøj gemt af vejen. Det er nemlig også noget, der er med til at skabe et rodet look. 

Og det er ikke det hele. Har du tøj til at ligge rundt omkring for eksempel på gulvet, vil der også hurtigere blive støvet i dit soveværelse. Og tænker vi på et hotelværelse, så er støv en af de ting, som der i hvert fald ikke er.

Pynt din seng og gør noget ud af din redning

Når du har fået ryddet godt op og ad vejen, skal du tænke på selve sengen. Når du er på hotel, vil den ofte er fyldt med tæpper, dyner og puder i alverdens størrelser og farver. Og det kan du nemt gøre efter. Når du reder din seng, bør du således gøre lidt mere ud af det eventuelt med et flot sengetæppe og nogle pyntepuder.

Sørg for neutrale og rolige farver

Sidst men ikke mindst skal du have fokus på farverne. Det er de færreste hotelværelser, der består af et væld af farver – og det med god grund. Det er nemlig med til at forstyrre øjet og dermed skabe et uroligt udtryk. Og når det kommer til soveværelset, handler det om at finde ro, og derfor er det bedre at gøre brug af neutrale og harmoniske farver.