Vælg en side

Der findes mange forskellige slags emballage. Der er mange forskellige slags til de samme ting. Det kan være forvirrende – uden tvivl. Det handler om at finde noget der ikke er dårligt for klimaet, noget du har råd til, og noget der er praktisk. Hvor praktisk det er, spiller en rigtig stor rolle.

Der er nogle ting, der skal tages stilling til ved køb og brug af emballage. Derudover kan det være forholdsvist forvirrende. Dette er specielt hvis man er ny inden for emnet. I det tilfælde kan det være en god ide at læse op på det og høre andre ad. Det er vigtigt, at det er praktisk – husk det. Læs mere om det her:

Hvad er emballage?

Emballage er noget som papkasser og andet lignende. Emballage er det du pakker ting i. Det er noget for eksempel virksomheder benytter sig rigtig meget af fordi de på den måde kan sende deres varer ud til kunder i den rette emballage.

Hvis du nogensinde har bestilt en pakke på nettet, så er det pakken er kommet i, emballagen. Emballage strækker sig over mange genstande. Det kan være alt fra papkasser til bærerposer til paprør til e-handelsposer og meget andet. Er du selv virksomhedsejer eller arbejder i en virksomhed, kan denne artikel være for dig i forbindelse med fremtidigt brug af emballage.

Hvilken slags emballage skal jeg bruge?

Hvilken slags emballage du/I skal bruge, afhænger selvfølgelig af hvilken slags produkter I sælger. Er det for eksempel smykker – som er forholdsvist små produkter – er en bærerpose eller almen postemballage egentligt fint. Hvilken slags emballage, du/I burde benytte jer af, afhænger meget af, hvad du/I sælger.

Der skal selvfølgelig tages hensyn til miljøet, så hvis du kan bruge pap i stedet for plastik, så gør det. Det er vigtigt med den rette emballage, så produkterne indeni ikke går i stykker undervejs til kunden. Det er selvfølgelig også vigtigt for dig og din virksomheds omtale i forhold til miljø. Bruger du/I plastik til alt, vil omtalen ikke nødvendigvis være specielt god. Bruger du/I derimod pap eller genbrugsplast (hvor der står klar at det er genbrug), vil omtalen uden tvivl forbedres.

Hvad koster emballage?

Emballage er faktisk ikke specielt dyrt. Det koster selvfølgelig noget fordi der er nogle der står og producerer det samt sender det afsted til dig og din virksomhed. Udover dette, koster det faktisk ikke uoverskueligt meget. Umiddelbart burde man også kunne arbejde sig op til mængderabat eller andet for at spare lidt der. Er dette ikke muligt, koster emballage heldigvis ikke alt for meget.

Emballagen er en rigtig stor del af hverdagen for en virksomhed, der lever af at sende sine produkter ud til sine kunder. Af den grund, burde man have råd til emballagen og have lyst til at betale prisen. Dette er netop fordi emballagen er så stor en del af hverdagen og fordi at virksomheden ikke ville kunne fungerer, hvis ikke de havde emballage. Læs dog om emballagen og andet, inden du endeligt beslutter dig for hvilken emballagen du og din virksomhed skal benytte sig af.