Vælg en side

Skal du til at holde en stor og festlig begivenhed? Mangler du smukke og unikke lokaler til dit firmaevent? Eller har du brug for et praktisk kursuslokale til en konference? Festlokaler findes der rigeligt af, men hvis det skal gøres mindeværdigt, så skal det være unikt!

Læs med her, og find ud af hvor og hvordan du booker et unikt historisk lokale til dit næste event. 

Et historisk gods med charme

Hvis det skal være unikt, så skal det være Sonnerupgaard Gods. Godset har en lang og spændende historie bag sig, da det stammer helt tilbage fra 1300 tallet. Godset er sidenhen blevet moderniseret, men holder stadig dens enestående charme i bygningsværket.

Godset er beliggende omkring Hvalsø omringet af naturskønne omgivelser. Lokalerne emmer af rustik nordisk hygge, og kan tilpasset et hvert form for event.

Book det perfekte lokale til din begivenhed 

Sonnerupgaard Gods byder på et bredt og varieret udvalg af overdådige lokaler.

Book for eksempel høloftet eller dueslaget for mindre intime forsamlinger i hyggelige omgivelser. Hvis der skal holdes stor bryllupsfest er laden et perfekt lokale med rustikke bjælker, kampesten og højt til træloftet. Mangler du et lokale til en fin middag ved langbord? Så er hovedbygningen opsat med god plads til massere af spisegæster. Samtidig får man en yndig udsigt til omliggende sø og park lige uden for vinduet. 

Du kan tage et kig på Sonnerupgaard Gods fantastiske muligheder her https://sonnerupgaard.dk/. Samtlige lokaler er renoveret og udstyret med alt det nødvendige til de store selskaber. Der er for eksempel moderne AV udstyr til slideshows eller filmvisning og et stort industrikøkken til madlavning. 

På trods af moderniseringen af enkelte komponenter, så bibeholder Sonnerupgaard Gods dens unikke historiske charme. Derfor er disse festlokaler et optimalt valg til dig, som ønsker at holde en mindeværdig begivenhed i idylliske smukke omgivelser.