Vælg en side

Skal der ske noget lidt udover det sædvanlige til det kommende event? Hvis du går og planlægger en fest, som dine gæster sent vil glemme, så skal du helt sikkert læse med her! Man kan være sikker på, at det bliver et kæmpe hit, hvis man bestiller en stripper til sit arrangement – det er både underholdende og udfordrende, og noget som får alle til at have det sjovt.

 

Men det kan blive endnu vildere! Du kan nemlig bestille et stripshow med body paint! På den måde kan showet blive mere personligt, så det passer perfekt til arrangementet, og derudover er det også ekstra frækt! Du kan bestille en stripper med bodypaint til alle former for arrangementer.

Perfekt til en særlig lejlighed

Til en speciel aften som for eksempel polterabend, ver et stripshow med bodypaint helt oplagt. Om end det er en fejring med gutterne eller med veninderne, så passer bestilling af en stripper godt til begge lejligheder. Hvis det er en aften for drengene, kan dagens mand i skysovs få lov til at male løs på en lækker kvindekrop. For pigerne kan det helt sikkert blive et hit med en mandestripper, som kan lave et forførende show. Måske en lapdance og body-tequila er lige sagen.

 

Også til et bryllup kan en stripper i bodypaint fyre op for varmen i rummet. Når alt det formelle til brylluppet har nået sin ende, og de mange glas champagne rammer, vil det helt sikkert overraske alle gæsterne med en striptease. Moster, tante eller svigermor vil få en aften de sent ville, hvis de bliver trukket med op på scenen, og skal male den frække stripper over hele kroppen.

En ekstra hed firmafest

En fest med kollegerne behøves langt fra at være kedelig og formel. Kom tættere på dine arbejdskolleger med et kunstnerisk stripshow. Det løsner helt sikkert stemningen op, når det første glas hvidvin bliver serveret af en stripper kun iklædt maling fra top til tå.

 

I kan også male stripperen med firmaets logo og farver. Dét er noget som kan snakkes om i frokostpauserne, og som ingen på arbejdet nogensinde vil glemme. Man kan også bestille en serveringsdame, der servicerer jer hele aftenen.

 

Derudover kan man også hyre en stripper med bodypaint til en firmamesse eller reception. At der står flot malede mænd eller kvinder ved jeres stand, vil uden tvivl vække folks opmærksomhed, og skabe særlig omtale for firmaet. 

Overrask gæsterne på en kreativ måde

Et stripshow med bodypaint kan have en ekstra god effekt, hvis ingen er forberedt på det! Du kan bestille showet som en gave til en, du holder af, og som skal fejres på bedste vis, eller til dit eget arrangement, hvor benene skal slås væk under dine gæster.

 

Man kan selv få lov til at vælge, hvilken stripper der skal dukke op til arrangementet. På hjemmesiden hvor man bestiller showet, kan man se hvilke kvinde- og mandestrippere der kan bookes. Du kan også aftale med firmaet, hvordan aftenen skal forløbe sig. Med strip og bodypaint kan aftenen kun blive en kæmpe fest, som alle kommer til at nyde.