Vælg en side

Derfor er en Brother laserprinter det smarte valg

Bruger du flittigt en printer i din hverdag, enten som privatperson eller som en del af din virksomhed?
Så kan du med fordel overveje om du skal opgradere til en laserprinter fra Brother.

Det får du et par grunde til her.

Med laser printer du hurtigere

En af de største fordele ved at bruge en laserprinter er, at du printer hurtigere end hvis du printede med blæk. Det skyldes, at den unikke teknologi der anvendes ved en laserprinter, er udformet til netop dette formål.

Med en Brother laserprinter skal du derved også bruge en toner fra Brother. Toneren har det formål, at den indeholder det fine pulver som kommer til at udgøre det sorte print. Via elektriske impulser sætter pulveret sig fast på papiret.

Som sagt gør denne teknik, at du kan printe hurtigere end ved en blækprinter. Det er særligt godt til virksomheder der skal printe i store mængder, og hvor der derfor ofte kan være trængsel om printeren.

Lasertoner er billigere end blæk

En anden fordel ved at eje en laserprinter er, at toneren til printeren er væsentligt billigere end blæk til blækprintere er. Hvor blæk har det med at tørre ud hvis ikke det bruges, kan toner vare meget længere.

De hylstre som toneren befinder sig i, er også større end blækpatroner, så du ikke behøver at skifte den ud så tit. Kvaliteten af den givne print er også højere. Hvor blæk godt kan smudse og se uskarpt ud, gør laserprinterens specifikke metode, at printet altid ser skarpt ud.

Laserprinteren er ofte dyrere at købe end blækprinteren, men over tid ender den med at være billigere grundet tonerens holdbarhed og billige pris. Med en laserprinter og toner fra Brother får du altså en printer der kan gøre din hverdag nemmere.

Læs mere om Brother lasertoner