Vælg en side

Erfarne husejere, har måske prøvet det før, pludselig sker der en større skade, et sted i huset, som man har svært ved at overkomme selv, så man må ty til professionel hjælp. Et hul i taget kan f.eks. få hårene på armen til at rejse sig hos de fleste husejere. Et hul i taget betyder at du måske skal til at lægge Cembritplader eller anden, ny tagbelægning. Se mere her for tagtyper og professionel hjælp til taglægning. Det er derfor vigtigt, at du som husejer, har styr på tilstanden af dit hus, og en gang imellem tjekker for, hvad der måske har behov for udskiftning eller reparation, så uheldet ikke kommer som en overraskelse.

Cembrit er et af verdens førende firmaer inden for tag og belægning

Firmaet “Cembrit” har igennem en lang årrække leveret kvalitets plader til f.eks. taglægning og lignende. Køber du dine varer igennem Cembrit, kan du være sikker på at der bliver leveret kvalitet, der kan holde i mange år frem. Cembrit, tilbyder også at ordne arbejdet for dig, så du ikke behøver yderligere planlægning i form af ekstern arbejdskraft, som du selv skal finde.

Overvej gør-det-selv

Der kommer et tidspunkt, i alles liv, hvor de står overfor en praktisk udfordring, som kræver mod, tålmodighed og beskidte hænder. Nogle er bedre til at håndtere disse udfordringer, end andre. Det er ganske naturligt – ikke alle har sans for det praktiske og gør-det-selv projekter. Hvis du har et ønske om at lave noget af det praktiske arbejde selv, kan du hurtigt spare mange penge, da betalt arbejdskraft hurtigt kan komme til at koste dig.

Husk at sikre dig god kvalitet på dine byggematerialer

Beslutter du dig for at tage handyman-handskerne på og udføre så stor en del af arbejdet, som du kan, må du samtidig være sikker på, at du gør det rigtigt. Der findes ikke noget værre eller mere frustrerende, end at have et problem med taget, forsøge at fikse det, og ende med at forvolde skade, eller lave et stykke arbejde, der ikke kan bruges til noget alligevel. Husk derfor altid at tjekke, kvaliteten af dine byggematerialer og sørg for at du ved nok til at kunne udføre arbejdet selv, før du går i gang.

Få arbejdet gjort hurtigst muligt

At lægge nyt tag, kan være alt andet end sjov og ballade, og er, oftest, noget folk helst vil undgå. Det er dog, med praktisk husarbejde, som med meget andet, man vil helst kunne spole frem i tiden, til det øjeblik projektet er færdigt. Dog anbefales det at få arbejdet gjort, og få det gjort hurtigst muligt, så du ikke skal lide af mange, lange søvnløse nætter.

Baggrundstjek de firmaer du hyrer

Vælger du at hyre ekstern arbejdskraft, bør du være sikker på, at det er kvalitet du betaler for. Der findes mange gode og dygtige håndværkere, men der findes, desværre, også det modsatte. Lav et hurtigt baggrundstjek på den håndværker du beslutter dig for at hyre, så du er sikret det rette match.