Vælg en side

Har du også overvejet et boldbassin til dit barn? Så er det her din grund til at gøre det. Et boldbassin er nemlig fyldt med fordele for barnet, og derfor er der altså god grund til, at dit barn skal have sig et boldbassin på børneværelset. Et boldbassin er også fyldt med sjov og leg, så der er ingen tvivl om, at dit barn vil få rigtig mange sjove timer til at gå i sit boldbassin. Faktisk har børn allerede glæde af et boldbassin fra de kun er nogle få måneder gamle.

www.littlehappy.dk/boldbassin finder du et bredt udvalg af de fineste boldbassiner fra Misioo og Kidkii, som dit barn vil elske at have på børneværelset. Misioo og Kidkii er de førende mærker inde for boldbassiner, og det er slet ikke uden grund. De er nemlig fremstillet i kvalitetsmaterialer, som er helt uden skadelig kemi. På den måde kan du trygt lade dit barn lege i et boldbassin fra Misioo eller Kidkii, uden du behøver at være bekymret.

Der er mange fordele ved et boldbassin

Et boldbassin er jo ikke kun sjov og leg, der er nemlig så mange fordele ved det, og den største fordel er helt klart, at barnet kan træne så mange gode ting når han eller hun leger i sit boldbassin. Du kan bruge et boldbassin på så mange fantastiske måder, at det nærmest er en ting der bliver ved med at give. I takt med at dit barn udvikler sig, kan barnet nemlig bruge sit boldbassin på nye måder, der vil være med til at udvikle barnet mere og mere. Du kan blandt andet bruge et boldbassin til:

  • Træning af barnets kropskoordination – Når det helt lille barn skal bevæge sig i sit boldbassin, vil barnet lynhurtigt lære at koordinere både arme og ben, for at kunne komme rundt i boldbassinet. Derfor vil dit barn blive bedre og bedre til at koordinere sin krop, jo mere barnet leger i sit boldbassin.
  • Hånd til øje koordination – Når først barnet begynder at synes at boldene i boldbassinet er rigtig spændende, så vil barnet først træne sin gribe funktion når barnet skal gribe fat om boldene. Senere hen vil barnet lære at koordinere hånd til øje, når boldene først skal kastes, og senere hen skal gribes.
  • Træn barnets grovmotorik – Med et boldbassin kan dit lille barn have lidt mere mod på at begynde at rejse sig på, fordi det ikke vil gøre ondt hvis barnet vælter igen. Så vil barnet blot falde ned i de mange bolde, hvilket kan give en kildrende fornemmelse i maven. Barnet vil også lære at holde balancen når han eller hun skal bevæge sig rundt i sit boldbassin.

Kidkii og Misioo boldbassiner

Der er rigtig mange fordele ved at vælge et boldbassin fra enten Kidkii eller Misioo, og dette er særligt på grund af deres gennemtænkte valg af materialer. Et Misioo boldbassin er både BPA frit og så er det OEKO-TEX certificeret, så dit barn ikke udsættes for farlige stoffer, når barnet leger i sit boldbassin. Kidkii boldbassin er fremstillet i plantebaseret skum, som holder sin form helt fantastisk selvom der leges i boldbassinet.