Vælg en side

De fleste mennesker verden over har ikke fokus på at have den rigtige belysning i deres hverdag. Undersøgelser viser, at kroppen har brug for dagligt lys for at fungere optimalt. Derfor er det vigtigt, at vi får den rigtige indendørs- og udendørs belysning, så kroppen får energi og vi på samme tid passer på miljøet.

Hvorfor vælge LED?

Det skal du fordi LED-lyskilder ikke sender varme eller skadelige UV-stråler. Desuden tænker du på miljøet, da de holder 20 gange længere end almindelige pærer samt du på samme tid sparer penge. Mangler du CO2-venlige LED-pærer, så køb dem hos www.lyskilderdirekte.dk. Hos Lyskilderdirekte sikrer du mere end 25 års erfaring med lys til indendørs- og udendørslamper. Desuden indeholder deres produktsortiment en masse kendte mærker, som er med til at sikre høj kvalitet af belysning til dig i din hverdag.

Send pæren til genbrug

Det er vigtigt, at vi sammen passer på miljøet, og derfor er det også vigtigt, at vi husker at sende vores brugte lyskilder til genbrug. Både A-pærer og lysstofrør indeholder kviksølv, og derfor er det er særligt vigtigt, at disse lyskilder bliver behandlet og genanvendt korrekt, så kviksølvet ikke ender i naturen. Hvis du køber LED-pærer, så sikrer du desuden 100% kviksølvfri belysning.

Gør noget godt

Det er først i de seneste par år, at vi i Europa har fået større indsigt i den rigtige belysning og lysets betydning for menneskets helbred. Derfor er det også vigtigt, at vi bevarer dette fokus, da vi på den måde sammen kan være med til at styrke hinandens helbred, mens vi på samme tid påtager os det fælles ansvar at passe på miljøet. Du kan være med til at gøre en forskel ved at købe LED-pærer og sende gamle A-pærer og lysstofrør til genbrug, så er du med til at sikre, der ikke ender kviksølv i naturen.