Vælg en side

Fest og farver. Dagen før har været fyldt med energi, glade mennesker og rigeligt med våde varer indenbords. Det er rigtigt hårdt efter man er vågnet. Hovedet dunker, og lysten til mad er stor. Og det skal være snasket. Ikke en kedelig salat. Fedt, salt og masser vand er vejen til en lidt bedre dag hvor tømmermændene ikke er dræbende. I denne artikel samler vi en række klassikere til dig der ligger på sofaen med din venner eller nærmeste efter en nogle sene nattetimer.

Burger

Den her er svær at gå udenom. En rigtig crowd pleaser som man siger. Burger findes overalt i landet, og det er forståeligt. Om den laves i en fastfood-kæde eller af folk der går op i råvarer og tilberedning. En burger smager godt, og er svært at slå fejl på. Derfor er det også et enormt godt valg når du ligger på langs en søndag. Find din favorit frem, for de kommer i alle mulige afskygning. Men en klassisk cheeseburger har aldrig slået nogen ihjel.

Pizza

Italiensk, eller nede fra den lokale grill. Pizza har alle ugens dage været det første valg når man har det dårligt efter en hård bytur dagen før. Ost, brød, tomat og hvad man nu ønsker som fyld. Det er altså virkelig svært at slå. Specielt hvis den er vellavet. Men der skal man kende de rigtige steder, for pizza kan virkelig være en kedelig sag hvis det går for hurtigt i ovnen eller med fyldet.

Bland selv slik og is

Til de lidt mere søde sager. Det der tager den værste hungrende efter sukker. Is direkte fra fryseren, eller en hurtig gåtur ned til den lokale slikbutik. Det er virkelig hyggeligt og bestemt ikke dårligt at komme ud og få noget frisk luft samtidig. To fluer med et smæk. Nu er søndagen og tømmermændene redet.