Vælg en side

Fliser og tage med alger, er ikke et pænt syn. Det er svært at slippe af med alger, og derfor skal man have fat i nogen, der kan hjælpe med algebekæmpelse. Her kan du læse mere om hvordan du finder Danmarks billigste indenfor algebekæmpelse, så du kan komme af med alger, nemt og billigt.

Hvad er alger?

Alger er en mikro og makroorganisme som fæster sig til overflader, som tage og fliser, og kan få dem til at beskidte ud, og også gøre skade på længere sigt. Alger er planter der findes mange steder i naturen, og i flere farver.  Du bør derfor ikke vente med algebehandlingen. Når taget er tørt, kan det se ud som om det er helt rent, det er først når taget er blevet vådt, som efter regnvejr, at man kan se algerne tydeligt. Det er en god ide at algebehandle dit tag, inden algerne er synlige.

Omgivelserne bliver meget pænere, når du bliver kvit algerne. Der er ingen grund til at have et tag med alger, der kan gøre skade på længere sigt, når du kan blive kvit dem med det samme, men hvornår er det bedst at algebehandle?

Hvornår skal man algebehandle?

Nogle alger, som gule lav, falder af helt af sig selv, men der går. op mod et år før det sker, og det betyder altså, at man skal leve med et beskidt tag frem til da. Så længe det er tørvejr og plusgrader, kan man udføre algebehandling, så i princippet kan du få det udført hele året. Den bedste sæson for algebehandling er fra mai til december. Da slipper algerne meget nemmere, end hvis man gør det tidligere på året. Når det kommer til algebehandling af fliser, så har det ikke lige så meget at sige, hvornår man gør det.

Ved at have et algefrit tag, kan du minimere en række skader, for eksempel begrænser det risikoen betragteligt for frostsprængning, at tagplader forskubbes og at taget bliver utæt. Derfor skal du få algebehandling af dit tag før heller end senere. Kontakt Algekvit for et godt tilbud på algebehandling af tag. Det kan være algebehandling på fliser, tag, facade eller terrasse. I de fleste tilfælde, er det tilstrækkeligt med en enkelt algebehandling, før overfladen er ren og algefri. Hvis der er tale om mos eller lav, skal man tit have to eller tre behandlinger. Hvis man har fået flisepest, for eksempel på terrassen eller taget, så skal man bruge fliserens og ikke algebehandling. Algebehandling vil ikke fjerne flisepest fra overflader. Det er en god ide at dække sine planter til, så man ikke rammer dem med behandlingen, når man sprøjter den på. Dette gøres nedefra på jorden op mod taget, så der er en lille risiko, for at ramme omkringliggende planter, hvis de ikke er dækket til. Det dør de ikke af, men det kan være skadeligt for planterne.

God algebehandling skal gennemføres af professionelle, men det behøver ikke at være dyrt. Pris match på algebehandling af tag og få den helt rigtige behandling, ting en god pris.