Vælg en side

Du bør stole på fagfolkene med din tidsplan for de virkelig ekstraordinære, enestående steder, der er en gang i livet. En grupperejse er den mest bekvemme måde at opfylde enhver rejseaspiration på, hvad enten det er at se Big Five på en afrikansk safari, klatre i store bjerge, besøge europæiske hovedstæder eller noget endnu mere eksotisk. Fortsæt med at læse for de bedste grupperejseudbydere for enhver slags rejsende.

1.Den bedste førende rejsegruppe i Europa: Sunweb

Med en omsætning på mere end € 700 millioner er Sunweb Group i øjeblikket blandt de bedste rejseselskaber i Europa. Det er drivkraften bag forskellige virksomheder, der er til stede i Holland, Danmark, Sverige, Belgien, Storbritannien, Tyskland og Frankrig, som er syv verdensomspændende markeder. Koncernens kernebrand, Sunweb, er udelukkende en online udbyder af pakkeferier til sol- og vintersportsområder.

Virksomheden ekspanderede til nye markedsområder og udvidede hurtigt sin tilstedeværelse i Holland som reaktion på den stigende vedtagelse af internettet. Gennem en stabil organisk ekspansion og en række opkøb i de efterfølgende år oplevede Sunweb Group eksponentiel vækst i hele Europa.

2.Bedste samlede grupperejser: Exodus Rejser

Exodus Travels tilbyder ture til alle kontinenter og kan tage dig overalt, hvor du kunne ønske at gå på jorden, fra kendte steder som Amalfikysten til fjerntliggende eventyr som Tadsjikistan.

Leder du efter den unikke safari? Exodus Travels og African Wildlife Foundation er netop gået sammen om at designe luksuriøse ture, der går ud over den typiske safari. Tag fantastiske billeder af safarien. Derefter kan du ved hjælp af Cewe rabatkode nemt designe og bestille fotobøger og andre fotorelaterede varer fra din telefon eller tablet.

3.Bedste uddannelsesmæssige grupperejser: Ef Go Ahead Tours

Tænk på at deltage i en af EF Go Ahead Tours ‘gruppeudflugter, når du virkelig vil lære om et sted. Disse intime ture, der kan rumme maksimalt 38 personer, tilbyder særprægede uddannelsesmuligheder. De unikke begivenhedsture, der tilbydes af EF Go Ahead Tour, er særligt lokkende for en tur væk fra bucketlisten, fordi de giver rejsende adgang til vanskelige at planlægge begivenheder som Oktoberfest i München eller Cherry Blossom-sæsonen i Japan.

4.Bedste eventyrgrupperejse: MT Sobek Travel

Kilimanjaro klatring, svømning med horder af stingless vandmænd i Indonesien eller kajaksejlads gennem norske fjorde er blot nogle få af de fantastiske eventyr, der er tilgængelige på Mt. Sobek vil tilfredsstille enhver adrenalinjunkie. For at finde den ideelle tur kan du søge efter destination eller aktivitetstype (eventyrsejlads, kulturel udforskning, familieeventyr, vandreture, trekking, rafting, kajakroning eller dyreliv / safari).

Rejsende i alle fitness niveauer kan deltage i MT Sobeks små grupperejser, fordi de er tydeligt opdelt efter aktivitetsniveau. Niveau et er afslappet og kan omfatte vildtture eller korte, flade gåture, mens niveau fem kan kræve udflugter, der varer op til 12 timer om dagen.

5.Bedste cykelture Grupperejser: Duvine Cykling

DuVine Cycling er en high-end lille gruppe rejsearrangør. DuVine Cycling er et cyklistparadis, der tilbyder ferier rundt i Europa, Latinamerika, Afrika og Asien. Uanset hvad du vælger, er alt tilgængeligt, fra overdådige boutiquehoteller til top-tier navnemærkecykler.