Vælg en side

Der er mange gode steder at ride på. Et af mine yndlingssteder at tage hen er Rocky Mountain National Park. Landskabet er smukt, og der er masser af stier at vælge imellem. Et andet godt sted at ride på er i ørkenen nær mit hus. Stierne er smalle og snor sig gennem skoven, og der er ofte rådyr og andet dyreliv at se. Et af de steder, jeg aldrig har været, er Island. Den islandske hest er berømt, fordi den kan krydse lavamarker og bestige stejle skråninger. Jeg ville virkelig gerne tage dertil og se disse fantastiske heste personligt. Et par gange om måneden tager min familie og jeg vores hunde med på gåture i nabolaget. Vores foretrukne sted at gå er tæt på en trafikeret vej, hvor hundene kan krydse sikkert.

Jeg red hele dagen, og det var fantastisk!

Ridning er en fantastisk måde at komme rundt og se verden på. Det er også en fantastisk træning. I dag red jeg i timevis og havde det godt bagefter. Solen skinnede og vinden blæste. Jeg så nogle fantastiske seværdigheder og havde det meget sjovt. Ridning er bestemt en fantastisk måde at tilbringe en dag på. Cykling er en fantastisk måde at komme rundt på. Det er også en fantastisk træning. I dag cyklede jeg i timevis og havde det godt bagefter. Solen skinnede og vinden blæste. Jeg så nogle fantastiske seværdigheder og havde det meget sjovt. Cykling er bestemt en fantastisk måde at tilbringe en dag på. Gåture er en fantastisk måde at komme rundt og se verden på. Det er også en fantastisk træning. I dag gik jeg i timevis og havde det godt bagefter. Solen skinnede og vinden blæste. Jeg så nogle fantastiske seværdigheder og mødte nogle virkelig interessante.

Kæledyr og dyr: en kærlighedshistorie

Kæledyr er en af de bedste ting i livet. De er loyale, altid glade for at se dig og dømmer dig aldrig. At eje et kæledyr kan give kammeratskab og kærlighed, når du har mest brug for det. Kæledyr hjælper også med at lære børn ansvar i en tidlig alder. Når du vælger et kæledyr, er den første ting at overveje din livsstil. Har du meget fritid eller er du ofte væk hjemmefra? Arbejder du fuld tid? Er du hjemme nok til at give dit kæledyr tilstrækkelig motion og opmærksomhed? Den næste overvejelse bør være, om du har råd til at passe et kæledyr eller ej. Kæledyr er dyre. Mange mennesker kommer i økonomiske problemer, fordi de ikke har taget højde for dette, da de overvejede at anskaffe sig et kæledyr. Udgifterne til mad, lægehjælp, pleje og andre forsyninger kan stige til hundredvis af dollars om måneden.

Link til artiklen

denne her side