Vælg en side

Det var fredag og endelig weekend. Jeg havde lige fået fri fra skole og var så glad. Jeg har sådan glædet mig til weekenden længe. Jeg havde brug for en lille pause fra skole, hvor jeg kunne slappe lidt af. Men det var ikke meget jeg ville kunne slappe af. Jeg skulle nemlig flytte i weekenden. Jeg er en 27-årig mand, som bor i min egen lejlighed i Frederiksberg. Her har jeg boet i alt den tid jeg har studeret. Nu jeg begyndt tjene lidt flere penge og har fået en kæreste som jeg gerne ville flytte ind med. Derfor havde vi brug for at finde noget lidt større. Den store flyttedag var i morgen, så derfor have jeg lige brug for dagen i dag til at pakke de sidste ting ned. Jeg valgte ikke at stresse over det, og bare tage det stille og roligt. Men jeg havde en masse der alligevel skulle pakkes, så derfor kom min kæreste over, og hjalp med det sidste. Der gik nogle timer, men efter det var vi også endelig færdig. Vi har nu helt klar til at flytte, og vi glædet os virkelig. Vi snakkede meget om det, og hvordan det ville være når vi endelig skulle flytte sammen. Det blev så næste dag, og det var endelig tid til vi skulle flytte. Jeg havde hyret nogle flyttemænd fra billig-flyt.dk, som skulle hjælpe mig med at flytte tingene, ind i vores nye hjem. Der kom to rigtig flinke mænd, som bare fik det hele gjort hurtigt og nemt. Ingen af vores møbler kom til skade, og det bare det vigtigste. Det gjorde virkelig et godt arbejde, og mig og min kæreste blev så glade for vores nye hjem. Jeg håber på vi bor her i mange år.