Vælg en side

Hvis du har venner, som lige er flyttet i hus, så kan det være svært at finde ud af hvad man skal købe en indflytningsgave til dem. Men her får du 8 ideer du kan give i gave:

Praktiske husting: Giv dine venner noget nyttigt, som de kan bruge i deres nye hjem. Tænk på ting som f.eks. et sæt kvalitets-køkkengrej eller -bestik, håndklæder, sengetøj og køkkenredskaber som knive og målebæger.

Skab minder: Giv dem noget særligt til minde om deres indflytning i det nye hus som f.eks. en vægkunst med adressen eller et ornament, der viser deres stil.

Lokale lækkerier: Giv dem noget, der er unikt for deres område, f.eks. honning fra biavlere i nærheden, specialvine eller øl, der er lokale i området, eller endda hjemmelavede lækkerier som kager eller syltetøj.

Havebrugsartikler: Hvis dine venner har en baghave, så giv dem nogle grundlæggende haveredskaber, så de kan passe den og lave det er smukt. Det kan være alt fra en hækkesaks, spade, regnsvandstønde, eller måske i er flere om at give en havetraktor. Find den rette havetraktor på Bedsteitest.dk.

Husplanter: Husplanter er gode til at give liv og farve til ethvert rum, så køb en potteplante til dine venner, som de kan placere rundt omkring i huset. Det kan både være små planter til vindueskarmene, men det kan også være de lidt større planter, som kan skabe liv i hjemmet.

Velkomstkurv: Sammensæt en velkomstkurv fyldt med alle mulige godbidder, f.eks. snacks, bøger, stearinlys og endda et filmaften-kit! Alt, hvad der kan få dine venner til at føle sig velkomne og hjemme på deres nye sted. Der findes ingen grænser for, hvad du kan putte i din gavekurv. Det kan være noget de kan bruge sammen eller hver for sig.

Badeværelses-udstyr: Badeværelsesprodukter er altid værdsat, især i et nyt hjem. Køb nogle luksuriøse badeartikler til dine venner, f.eks. kropsvask og skumbad, lotion og sæbe. Det kan også være en badevægt, som kan måle fedtprocent og meget mere. Se hele artiklen her.

Rengøringsartikler: Giv renlighed i gave! Sammensæt en kurv med alle mulige rengøringsartikler som f.eks. støveklude, vinduesrens, svampe og endda mopper eller støvsugere. Dine venner vil takke dig for det!

Dette er blot nogle idéer til at komme i gang – der er mange flere, som du også selv kan finde på! Uanset hvilken indflyttergave du vælger til dine venner, vil de helt sikkert sætte pris på den!