Vælg en side

Nu er efteråret over os, og det betyder lange, kolde aftener og nætter med masser af regn. Er du single eller bor du alene, så kan det godt blive lidt kedeligt i længden efter femte omgang Friends-marathon. 

Mangler du gode idéer til, hvordan du mindsker kedsomheden uden at skulle forlade din dejligt varme, lejlighed, så læs videre her. Vi har samlet tre ting, du med fordel kan kaste dig over som alternativ til endnu mere Netflix.

1. Tag online kurser

Vil du bruge de mange kolde aftener på noget produktivt, kan du begynde at tage online kurser. Der findes efterhånden online kurser i hvad som helst, om du er interesseret i at lære at spille klaver, lære mere om kunst, lære at kode osv. Du kan helt sikkert finde noget, du synes er spændende. 

Du kan også fokusere på at lære nye færdigheder, der kan bringe dig videre i din karriere, men du kan også bare lære noget nyt, du synes lyder spændende.

2. Lær at bage

Bagværk hører efteråret, vinteren og især julen til. Hvis du keder dig på de regnfulde aftener, kan du begynde at bage. Lige nu kan du f.eks. købe en masse danske æbler og lave en lækker æblekage. Den skal du nok blive glad for. Du kan også allerede nu begynde at forbedre dine færdigheder inden for julekager, så din familie, venner eller kolleger bliver top imponeret af dig til december.

3. Udforsk sexlegetøj

Hvis du egentlig bare helst vil ligge under dynen, så kan du jo bruge efteråret og vinteren på at lære dig selv endnu bedre at kende. En fantastisk måde at gøre det på, er ved at udforske den store verden af sexlegetøj, der findes. Når du kommer godt i gang, får du aldrig lyst til at forlade dit hjem igen.

Er du helt grøn, når det kommer til sexlegetøj, så er et godt sted at starte ved klassikeren dildoen.

De fleste ved, hvad en dildo er, men mange ved ikke, hvor mange forskellige typer af dildoer, der rent faktisk findes i dag. Brug efteråret på at efterforske de forskellige slags, og hvilke typer, der bliver dine yndlings. 

Prøv f.eks. en dildo lavet af glas. De er både æstetisk flotte, og så er de perfekte til at eksperimentere med temperatur. 5 minutter i fryseren og du har en ny oplevelse. Eller 5-10 minutter i varmt vand, og det føles helt anderledes igen.

En klassiker er selvfølgelig også dildoen med vibrator, som kombinerer penetration med vibrationer. De kan skabe timevis af gode solo-stunder.

Savner du den rigtige vare, kan man i dag også få meget naturtro dildoer, som til forveksling ligner originalen. 

Brug efteråret og vinteren på at prøve dig frem. Private Play har en bred vifte af forskellige dildoer, så der løber du ikke tør for nye idéer, og du vil aldrig kede dig på en grå efterårsaften igen.

Så ud over stepperne og ind på Private Plays hjemmeside – så får du absolut et fantastisk efterår og en dejlig vinter.