Vælg en side

Velkommen til din rejse ind i det digitale univers. Har du lige startet en ny virksomhed op? Har du svært ved at komme i gang med din marketingstrategi? Så bare tag den med ro. Digital markting behøver ikke trække tænder ud, det handler bare om at lave lidt forarbejde først.

I denne artikel hjælper vi dig godt på vej til at tage de første skridt. 

Hvad er digital marketing?

Lad os først lære at forstå, hvad digital marketing egentlig er. Digital marketing er i og for sig en kommunikationsform, hvor du lærer at anvende forskellige metoder til at sponsorere og visualisere dit brand til forskellige kunder.

Det kan både være gennem e-mails, på sociale medier, gennem andre hjemmesider og meget andet. Digital marketing er hverdagskost for alle virksomheder både store og små, derfor er det vigtig at du bliver klog på processen for at du også kan få succes med din virksomhed.

Synliggør din virksomhed

Digital marketing omhandler grundlæggende en proces, hvor du synliggør din virksomhed for potentielle kunder. Det kan gøres på mange forskellige måder. Du kan lave online reklamer, sende e-mails med gode tilbud, SEO optimere så du bliver mere synlig på de store søgemaskiner eller du kan linkbuilde mellem dit websted og andre relevante websteder, så din hjemmeside spredes så vidt som muligt. 

Kend din målgruppe

Det er ikke alle kunder, som er relevante for din virksomhed. Hvis du for eksempel sælger økologisk babytøj, så er din målgruppe familier med småbørn, og dem finder du måske ikke lige så mange af på YouTube, som du finder på Facebook eller Pinterest. Derfor er det vigtig at du markedsfører de rigtige steder, så du rammer plet med din målgruppe. Bliv klogere på digital markedsføring her og lær mere om, hvordan du laver målrettet content og SEO optimerer for dit websted.