Vælg en side

Drømmer du om at køre på ferie, men er du bange for, at det ikke kan lade sig gøre lige så nemt, efter du har fået en elbil? Så er der håb forude.

For du skal ikke være bange for, at du ikke kan køre på tværs af Europa i en elbil. Det er lige så nemt som i en benzin- eller dieselbil, og du kan endda køre med god samvittighed hele vejen.

Billigere at køre i en elbil

Når du sætter dig tilrette i din bil og skal til at køre ud over Danmarks grænser, kan du også glæde dig over, at du kommer til at køre billigere afsted end mange andre danskere, der endnu ikke har fået skiftet over til en elbil endnu.

Det er klart, at der e nogle flere stop, da det tager længere tid at lade en bil op, end det gør at fylde benzin på, men du kan på den anden side også glæde dig over, at du ikke skal betale lige så meget for brændstof som de traditionelle biler.

Mange muligheder for at lade bilen op

Der er også mange gode muligheder for elbil opladning ned gennem Europa. Det er jo ikke kun herhjemme i Danmark, at vi har fået øjnene op for elbiler. Du kan sagtens lade din bil op langs den tyske autobahn.

Er du i tvivl om, hvor du kan lade din bil op, kan du altid gå på din telefon og tjekke op på, hvor den næste lader står, så du er sikker på, hvor langt du kan køre igen, før du kan lade din bil op. Og så er det jo meget godt lige at holde et lille hvil, når du skal køre så langt.

Gode muligheder for at finde værksteder til elbiler

Skulle du være ude for et uheld og få brug for et godt autoværksted, kan du også glæde dig over, at der findes mange gode værksteder på din rute. Har du autohjælp på din bil, kan du endda få transporteret din bil til et værksted, så du ikke selv skal tænke på det.

Det er blandt andet en af årsagerne til, at du bør have et abonnement på vejhjælp, da det også kan dække, når du er ude at køre i Europa. Med sådan et abonnement er du altid på den sikre side, og du kan lade bekymringerne blive hjemme i Danmark.