Vælg en side

Det er en god ide at efterisolere din bolig. Det kan give positive udslag på din bankkonto. Hvorfor, kan du læse mere om her. 

Hvad er efterisolering?

Efterisolering er en god investering i din bolig. Efterisolering kan være for eksempel loftisolering med papiruld, eller det man kalder hulmursisolering med granulat (bedre kendt som flamingo). Varmen i dit hus stiger opad, så derfor er det en god ide at isolere loftet, så varmen ikke slipper ud. Ældre huse, vil næsten altid have brug for efterisolering, fordi den oprindelige isolering i loftet ikke vil være tiltstrækkelig, for at holde på varmen. Hvad slags efterisolering du skal vælge, kommer an på hvilke isoleringsforhold der allerede er tilstede i din bolig.

Bestil efterisolering og spar både penge og klimaet på unødigt spildt energi. Der er flere måder at efterisolere på, men det drejer sig stort set om loft eller hulmur. Det er meget effektivt at isolere hulmuren. Hulmuren er det tomme rum der er mellem ydermuren og indermuren, og her er der meget energi der kan gå tapt, og meget varme, der nemt kan forsvinde. Du kan få tjekket din hulmur gratis, og finde ud af, om du har brug for hulmursisolering. En isoleret hulmur giver en markant lavere varmeregning, mindre risiko for råd og skimmelsvamp, støjdæmpning, færre fugtskader og penge du skal bruge på vedligehold. Du kan altså også spare penge på mere end bare varme- og energiregningen. Det at man kan forebygge eventuelle dyre fugtskader, gør også at det er værd at investere i god isolering. I tillæg vil god isolering sikre at din bolig bliver mere værd.

Spar penge på varmeregningen

Efterisolering giver flere penge på konto. Dit hus bliver mere værd og det bliver nemmere at sælge, når isoleringen er i orden, og man kan vise til gode varmeregnskaber. I tillæg er det langt mere klimavenligt, da det sparer miljøet for Co2-belastning. Det er ingen grund til at spilde varme, derfor er efterisolering en god investering. Det er en god ide at booke et konsulent besøg, inden du isolerer, så du ved lige præcis hvad der skal til og hvilke forhold der er i din bolig. Her får man undersøgt eksisterende isolering og målt op, hvad der skal til for efterisolering.

Få et gratis tilbud på hulmursisolering og få flere penge på konto. Der er ingen grund til at spare når der kommer til isolering, for det er penge du får igen i besparelser på skade og energi. At isolere sin bolig er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid, der vi ikke spilder unødvendigt med dyrebare ressourcer. Det er spild af både energi og penge, at ikke have en godt nok isoleret bolig. Det er også en stor fordel at man samtidigt kan forebygge mod andre potentielle problemer i form af skadedyr, fugt, skimmelsvamp og råd – der vil kunne koste dig meget mere end isoleringen, hvis de får udfolde sig.

At isolere din bolig er en god investering i din egen pengepung og i en grønnere fremtid. Derfor er det en god ide at bestille et gratis tilbud på isolering og en konsulent, der kan kigge på dit loft eller din hulmur og vurdere lige præcis hvad du har brug for.