Vælg en side

Elektriker København | P. B. Nordic El-Service 51939300

P. B. Nordic El-Service er dit pålidelige valg for elektrikerarbejde i København og de omkringliggende områder, herunder Brønshøj, Valby, København Ø, København S, Vesterbro, Nørrebro og Frederiksberg. Vi er dedikerede til at levere professionelle elektrikertjenester til både private boliger og virksomheder i hele København.

Renovering af El-Installationer

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en sikker og velfungerende el-installation i din bolig eller virksomhed. Vores erfarne elektrikere er specialiserede i at renovere ældre el-installationer, herunder udskiftning af gamle kabler og opgradering af tavler for at sikre din sikkerhed og komfort.

Ny Tavleinstallation

En moderne el-tavle er afgørende for at sikre, at din el-installation fungerer korrekt og sikkert. Vores dygtige team tilbyder installation af nye tavler, der opfylder de seneste standarder og sikkerhedskrav.

Udskiftning af Stikkontakter og Udtag

Har du brug for ekstra stikkontakter eller ønsker at opgradere dine eksisterende? Vi står til rådighed for at hjælpe dig. Vores elektrikere kan installere nye stikkontakter og udtag efter dine behov og præferencer.

Professionel Belysning

Skab den ønskede atmosfære i dit hjem med vores belysningstjenester. Vi hjælper med opsætning af lamper, lysekroner og andre belysningsenheder, der passer til din indretning og funktionalitet.

Sikkerhedsforanstaltninger

Vi prioriterer sikkerhed højt. Derfor tilbyder vi udskiftning af stofledninger og HPFi-enheder for at forhindre farlige kortslutninger og elektriske stød.

El-Tjek i Andelsbolig

Bor du i en andelsbolig? Vores el-tjek sikrer, at din el-installation er i overensstemmelse med gældende standarder og forhindrer potentielle problemer i fremtiden.

Akut Elektriker København

Elektriske nødsituationer kan opstå når som helst. Vores akutte elektrikere er tilgængelige døgnet rundt for at håndtere strømafbrydelser, farlige situationer og andre uforudsete elektriske problemer.

Rammeaftaler for Andelsboligforeninger

Hvis du bor i en andelsboligforening, tilbyder vi skræddersyede rammeaftaler. Disse aftaler giver dig mulighed for at sikre, at alle elektriske installationer i din andelsboligforening er i topform og opfylder alle sikkerhedsstandarder.

P. B. Nordic El-Service er stolt af at betjene København med vores professionelle og pålidelige elektrikertjenester. Uanset om du har brug for el-reparation, installation eller vedligeholdelse, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummer 51939300 for at planlægge en aftale eller få yderligere information om vores tjenester. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og sikre, at dine elektriske installationer er i topform.