Vælg en side

Få din daglige avis i postkassen

Den store fordel ved at få avisen i postkassen er, at du slipper for at gå ned til den lokale købmand og købe sin avis. En anden kæmpe fordel er at mange aviser har velkomsttilbud hvor der kan være store rabatter, til dig som ny kunde.

Nogle aviser laver også velkomst tilbud, hvor du får en gave med. Der skal man bare huske, om man kan bruge gaven til noget. Hvis der bare er endnu en ting man ikke for brugt, så er det måske bedre, at sige nej tak og tage en kontant rabat i stedet.

Gratis aviser.

Jo, det lyder som noget der er for godt til at være sandt. Det er det heldigvis ikke. Det er tit aviser der giver dig 30 dage gratis til nye kunder.

Du skal dog holde øje med om abonnement stopper automatisk eller om du selv skal opsige det inden du begynder at skulle betale for dit abonnement. En anden vigtigt ting er om der er binding på, så du skal have det i en længere periode end den gratis periode.

Heldigvis er de fleste gratis avisabonnementer med automatisk stop.

Læs det med småt.

Inden du siger ja tak, til et tilbud på en avis, så er det vigtigt at læse det med småt.

Vigtige ting du skal holde øje med:

  • Opsigelse.
  • Binding.
  • Pris for hele perioden.

Du får heldigvis hurtigt et overblik og da de skal oplyse det vigtigste ting inden du takker ja.

Andre Gratis aviser.

For nogle år siden gik avis Danmark amok. Der kom ”næsten” nye gratis aviser hver måned, som blev delt ud på stationer, kiosker, supermarked, ja, faktisk stod de på gaderne og delte dem ud.

I dag kan du stadig finde nogle gratis aviser, som kan hentes ”hvor der kommer mange mennesker”. Du kan tage en avis med kvit og frit.

Disse gratis aviser er med korte nyheder og en del reklamer, men fint læse stof til togturen osv.

Fordele ved at få din avis i postkassen.

Langt de fleste aviser giver dig et online login, så du har mulighed for at læse avisen online og andet online indhold. Det er en fordel hvis du er på ferie i f.eks. Spanien, så kan du stadig læse din avis. Det kan også være en dag du ikke kan vente med at læse avisen til den kommer i postkassen. Så kan du gå online og læse den.

Men der er nu ikke noget som at læse avisen i papirform med en god kop kaffe.

Kilde: https://www.avisabonnementer.dk/