Vælg en side

Der er mange grunde til, at folk elsker at rejse til Grækenland. Dette smukke land er hjemsted for fantastiske strande, gamle ruiner og lækker mad. Uanset om du er på udkig efter en afslappende ferie eller en eventyrlig tur, har Grækenland noget for enhver smag. Her tager vi et kig på nogle af de bedste grunde til, at dette middelhavsparadis bør stå øverst på din rejseliste!

Strandene i Grækenland er nogle af de bedste i verden

Med krystalklart vand og blødt sand er det nemt at tilbringe en doven dag med at slappe af på stranden. Fra populære turistmål som Mykonos og Santorini til skjulte perler, som kun de lokale kender til, er der ingen mangel på smukke strande at vælge imellem.

Maden i Grækenland er fantastisk

Fra friske fisk og skaldyr til solide retter som moussaka – det græske køkken vil helt sikkert pirre dine smagsløg. Og med et så stort udvalg af restauranter og caféer at vælge imellem er du sikker på at finde noget, der passer til dit humør. Og husk lige, at når vejret er varmt, så skal der altid være plads til hjemmelavede is.

Historien og kulturen er fascinerende

Fra gamle ruiner Grækenland er fyldt med historiske skatte, fra Parthenon til charmerende landsbyer som Oia. Med en så lang og farverig historie er der altid noget nyt at lære om dette fascinerende land.

Landskabet er fantastisk

Fra snedækkede bjerge til bølgende bakker dækket af oliventræer – landskabet i Grækenland er virkelig betagende. Uanset om du er, når du udforsker landskabet i bil, på cykel eller til fods, er der altid noget nyt at se.

Så hvad venter du på? Book din rejse til grækenland i dag. Det tager ikke mange timer i fly fra Kastrup lufthavn, hvortil du ankommer til et flot og solrigt sted, perfekt til, uanset hvilken type ferie du er til.