Vælg en side

Det er en stor beslutning at skulle købe ny bolig, hvad enten det er en andelsbolig, et hus, en byggegrund eller et forældrekøb. Der findes mange forskellige typer boligkøb og mange dokumenter at holde styr på. Derfor er det oftest nødvendigt og helt almindeligt at få hjælp af en bolig advokat, der kan rådgive dig og sikre, at betingelserne er som de skal være, inden du skriver under. En boligadvokat sørger nemlig for at gennemgå dokumenterne i købsaftalen, stå for korrespondancen mellem bank og mægler, give dig kompetent rådgivning og sikre, at andre centrale aktiviteter i handelen forløber korrekt.

Køb bolig digitalt og gør det nemt

Normalt kræver det, at du mødes fysisk med din boligadvokat for at gennemgå købsaftalen og få rådgivning til køb af ny bolig. Selvom du som køber har en dygtig advokat til at hjælpe dig gennem hele købsprocessen, kan overblikket over processen måske mangle for dig. Med en ren digital købsproces kan du nu via din pc, tablet eller mobiltelefon til enhver tid følge købsprocessen. Det gør det nemt og transparent for dig at se de relevante dokumenter. Du få stadigvæk en personlig boligadvokat tilknyttet til din sag, det foregår blot online. En digital købsproces en nem, enkel og fleksibel måde at få køberrådgivning på.

Hvorfor skal du vælge en digital boligadvokat?

Med en online bolighandel foregår hele købsprocessen digitalt i korrespondancen mellem dig, din boligadvokat, mægleren og banken. Dokumenter udarbejdes, udveksles og underskrives digitalt. Køberrådgivning af din boligadvokat foregår ligeledes online, så du kan følge hele købsprocessen, når og hvor det passer dig. Samtidig går du ikke glip af yderst kompetente og dygtige advokater med stor erfaring i at læse købsaftaler, skøder og rådgive køberen samt sikre, at alle deadlines i købsprocessen overholdes.

Vælg en digital købsproces med transparente priser

Når du skal købe et nyt hus eller grund, er der store beløb i spil. Det er ikke billigt at handle bolig, for udover boliglånet er der ofte knyttet andre større omkostninger til. Det kan være, at huset, du køber, kræver en mindre renovering, eller du har brug for andet inventar eller lignende. Omkostninger til en boligadvokat skal der også tages højde for. Hos en digital boligadvokat får du nemt overblik, hvad det koster for professionel rådgivning afhængig af, hvilken type bolighandel der er tale om. Samtidig giver den digitale platform dig nemt overblik over, hvad der er indeholdt i boligadvokatens ydelse. Transparente priser giver dig en tryghed for, at omkostningerne ikke løber løbsk for dig. Endvidere er det billigere med et online boligkøb.

En digital boligadvokat slækker ikke på værdien

Vælger du en digital boligadvokat, går du ikke på kompromis med værdien ved at have en advokat til at give dig køberrådgivning. Det er stadig de samme dygtige boligadvokater, der ser købsaftalen igennem og rådgiver dig i servitutter, forhold omkring nedgravede olietanke, ejerforening, kommune og så videre. Alt sammen noget, som kan have afgørende betydning for dit køb.