Vælg en side

Sidder du fast i en nedadgående spiral, hvor stress og angst bliver ved med at tage overhånd i din hverdag? Så vil det ikke være usandsynligt, at du har brug for professionel hjælp til at få rettet op på det. Stress skal tages meget alvorligt. Og samtidig kan stress være svær at håndtere på egen hånd. Derfor anbefales det, at du som stressramt får hjælp fra en dygtig psykolog, som forstår sig på at gå i dybden med stressen og få løst problemet ved sin rod, så du kan komme stressen til livs.

Hvor kan jeg finde en psykolog på Østerbro som kan hjælpe med stress?

På Østerbro finder du et hav af gode psykologer. Men du kan med fordel tjekke ind på psykologsieland.dk. Her kan du finde hjælp til en lang række problemstillinger foruden stress. Men stress kan have mange afskygninger, som ikke altid er helt klare. Angst, depression og dårligt selvværd lægger sig ofte i kølvandet på stress, og det er derfor vigtigt at finde en psykolog, som netop kan have fokus på dette.

Hos psykologsieland.dk finder du en psykolog, som møder dig med åbenhed og med en god evne til at give dig oplevelsen af, at alt det, der er svært for dig, bliver taget seriøst. Du vil blive lyttet til, guidet i det, der er svært at begribe og udfordret på punkter, som er svære for dig at ændre egenhændigt. Du får hermed en psykolog, som er lyttende og forstående, men også teamer op med dig og tager hånd om det, der er rigtig besværligt.

Du vil modtage behandling inden for rammen af en psykodynamisk metode, som ofte forkortes som ISTDP. Igennem metoden vil du komme til at få indsigt i skadelige mekanismer, som du højest sandsynlig ikke er bevidst om. Med den indsigt vil du få mulighed for at tage kontrollen tilbage over dit liv og stoppe de processer, som ellers har været med til at give dig stress.