Vælg en side

Skal du på ferie eller langtur på din båd, så kommer du hlt sikkert til at opleve en masse fantastiske øjeblikke på turen. Der kan dog også komme en masse tidspunkter, hvor det måske er lidt kedeligt og der ikke er helt ligeså meget at give sig til. Det er selvfølgelig en del af det at holde ferie, men derfor kan det stadig være en god ide at have tænkt lidt over hvordan man ønsker at aktivere sig selv og resten af dem man er på tur med til de stunder. 

 

Der er ingen der siger at i hele tiden skal lave noget sammen, når i er på tur sammen – det er helet fint, og faktisk en anbefaling herfra hvis i vælger at bruge lidt tid hver for sig (Så meget som båden nu tillader det). For at gå lige op og ned af hinanden i så mange dage, kan godt være med til at skabe nogle gnidninger. Det er uanset om man er venner eller i et forhold med hinanden. Det artikel er bragt til dig i samarbejde med Nyt-ekkolod.dk

 

Sjov bræt/kortspil

Klassikeren er selvfølgelig at du sørger for at have en masse bræt/kortspil med dig på båden – disse tungere fungere dog bedst i rolig sø, da det godt kan være problematisk at spille brætspil i høje bølger. 

 

Hvis i ikke har en tv stue i jeres båd, så kan det anbefales at tage en lille bærbar DVD afspiller eller en bærbar computer med nogle film med. At se film sammen er en god måde at være sammen på, men uden at det kræver en helt masse snak indbyrdes. Det er en god måde at slå hjernen fra på mens 

 

Bøger/lydbøger

For mange erfarne sejlere så er dette helt klart en klassiker – men at have en god bog eller to med, kan være en hel genial måde at slå tiden ihjel på. Hvis du har tendens til at blive søsyg ved læsning, så kan det anbefales at have lydbøger downloadet i stedet for.