Vælg en side

Farming Simulator serien fra Giants Software er en populær spilserie for rigtige nørder, der går op i detaljerne. Målet er at ramme så realistisk, naturligt og ægte som overhovedet muligt. Så får du, som spilleren, den tætteste oplevelse på virkeligheden. Det betyder også, at tempoet er som i virkeligheden, hvor du kører med en traktor, som hvis du gjorde det i virkeligheden.

Hvad er fidusen med denne type spil?

Det hedder ikke en simulator for sjov, for i ordet ligger der, at denne type spil forsøger at simulere virkeligheden bedst muligt. Her er der altså ikke urealistiske ting, du aldrig vil finde i virkeligheden. Nej, formålet er, at du kan forsøge at udfordre dine evner og se, om du er en god landmand, og om du kan formå at få det til at løbe rundt, som hvis det var ude i den virkelige verden.

En smag på virkeligheden

Få den ægte oplevelse med Farming Simulator 22, hvor du smager på virkelighedens landmandsliv. Der er utroligt mange opgaver, der skal holdes ved lige, og hvis du ikke holder tungen lige i munden, kan du hurtigt miste overblikket. Det kan være sundt for mange at finde ud af, hvordan virkeligheden egentlig hænger sammen, så det ikke blot er noget, der er derude, uden at man tager videre stilling til det – især ikke, når det har så stor betydning for landets økonomi og mange andre ting.

Virkeligheden i spil

Det er faktisk lidt den omvendte verden af, hvad man kan være vant til at finde i computerspil. Normalt spiller de fleste computer for at slippe for virkelighedens forpligtelser et øjeblik. Det er en slags flugt fra virkeligheden. Men med simulatorspil opsøger man altså at afprøve den virkelige verden af. Det kan være mere slow gaming, men rent taktisk og forretningsmæssigt er noget af det spændende at få det hele til at gå op. Når det lykkes, føles det enormt tilfredsstillende.