Vælg en side

Alle bør have en fagforening og en a-kasse. Det er helt essentielt i forhold til at have ro i maven. Hvis der skulle gå noget galt, er det så vigtigt ikke at falde helt til bunds. Du har brug for et sikkerhedsnet. Et sikkerhedsnet, der er der for dig. Det skal naturligvis også være et sikkerhedsnet, der giver mening.

Der er nemlig ingen grund til at betale for meget for noget, du ikke får noget ud af.

Derfor er Det faglige hus ideelt til dig, der søger en a-kasse og fagforening, der har professionelle folk, du kan stole på.

Det faglige hus

For det første, er det vigtigt at understrege, at alle kan blive medlem hos Det faglige hus. Der er ingen, der bliver udelukket. Det er således ligegyldigt, om du arbejder som sygeplejerske eller overlæge. Der er plads til alle.

Hvis du beslutter dig for at tilslutte dig fagforeningen, vil din anciennitet naturligvis også følge med. Netop på grund af dette, er denne fagforening og a-kasse den størst voksende i Danmark. Med 148.000 medlemmer er det altså ikke så få, der har valgt den. I Danmark har vi jo frihed til at vælge lige præcis den fagforening vi har lys til.

Fra den dag du beslutter dig for at blive medlem, har du mulighed for at få hjælp. Sikkerhedsnettet etableres altså fra dag 1. Du kan dog kun få hjælp med udfordringer, der er opstået efter den dag, du har meldt dig ind.

Fagforeningens fordele

Når du vælger Det faglige hus, får du en række fordele. Det føromtalte sikkerhedsnet består af juridisk rådgivning og faglig hjælp. De tilbyder også at kører din sag i retten, såfremt dette kommer på tale. Et sådan tilfælde kunne opstå i forbindelse med en opsigelse. Det kunne opstå i forbindelse med bortvisning. Derudover kunne det også opstå, hvis der skete ændringer i dine ansættelsesvilkår eller ved manglende udbetalt løn.

Du kan også få hjælp fra fagforeningens sociale team. De beskæftiger sig blandt andet med ressourceforløb, arbejdsskader, sygedagpenge, førtidspension samt afklaring og udredning af arbejdsevne. Her har Det faglige hus naturligvis også specialister på området. Socialrådgivere og arbejdsskadekonsulenter står klar til at hjælpe dig.

Du kan læse mere her om dine muligheder.

Service og kundehjælp

Der er også meget fokus på at yde god service og kundehjælp hos Det faglige hus. Med i alt 400 medarbejdere ansat, er der massere mennesker, der kan gøre den ekstra forskel for dig. Der er således garanti for at servicetelefonen bliver taget allerede inden for 2 minutter. Derudover er der sikkerhed for, at du får svar på dine mails inden for samme dag.

Til sidst sætter de en dyd i at være punktlige. Dette betyder, at du er sikret altid at få dine dagpenge udbetalt punktligt og til tiden. Almindelig god pli og tone, forståelse og naturligvis et professionelt team tilbydes selvfølgelig også.

Alt i alt bestræber de sig på både at yde god og fair service og samtidig gøre det fordelagtigt for kunden.