Vælg en side

Find godt tilbehør til din mobil! 

Vi er professionelle inden for elektronik grossist og har igennem en længere periode handlet telefon tilbehør engros. Vi har store mængder produkter på vores lager, som er klar til at blive leveret hos dig. Mangler jeres virksomhed SmartGlass så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris i landet.  

 

Indenfor  telefon tilbehør engros har NORTAGG flere gode tilbud til vores besøgende. Det kan være at I måske står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for jeres medarbejdere, så deres mobiltelefoner fungerer bedst og de er i stand til at betjene dine forbrugere optimalt. Som forhandler af engros elektronik har vi mange muligheder for at fikse dine problemer. Indenfor engros mobil tilbehør har NORTAGG blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en god beskyttelse af din iPhone. NORTAGGs SmartGlass er virkelig fleksibelt på grund af vores design. I stedet for det klassiske følsommme materiale som findes som en del B2B grossist, har vi hos NORTAGG designet vores SmartGlass med en blanding af plastik og holdbart glas, hvilket leverer jer et fantastisk produkt.  

 

Mangler du tøj ?   

Hos NORTAGG har vi et kæmpe udvalg af vare af fantastisk tøj, hvor du kan finde alverdens gode tilbud. Mangler du påklædning til dine ansatte? Vi har ofte fantastiske jakker af høj kvalitet, og vi handler grossist tøj, så I kan bestille de rigtige mængder til jers virksomhed. Vores store udvalg dækker over mange forskellige udgaver, og vi kan dermed tilbyde et væld af produkter. Vi er altid klar til at leve op til dine krav og distribuere den korrekte mængde. Eksempelvis tilbyder vi et enormt udvalg af sportstøj af den bedste kvalitet som vil passe optimalt til jeres butik. Vores udvalg vil også behjælpe for din forretning i den kommende tid eftersom varmen ankommer til landet og flere mennesker skal ud og løbe igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være perfekt til tennis. Som B2B grossist har vi for det meste et fuldt lager og stabile priser klar til vores købere, og NORTAGG tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores høje kvalitet. Hos NORTAGG leverer kun med tøj i den bedste kvalitet, og I vil derfor altid være sikker på at modtage et godt produkt. Som engros tøj er NORTAGG altid interesseret i vores købers spørgsmål, og vi placerer en kæmpe indsats i vores kundeservice. Kunder er dermed for det meste velkomne til at vende tilbage med en tilbagemeldning efter I har givet vores produkter en tester, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.