Vælg en side

Efter at det nu igen er blevet muligt for blandt andet danske statsborgere at rejse til USA igen, er det noget der kan mærkes. Mange mennesker har ventet længe på den dag, hvor det atter blev en realitet at man kan rejse til det De Forenede Stater igen. Mange, har over de sidste to år fået aflyst deres rejser, eller udskudt dem. Men nu er det altså muligt at komme på eventyr i USA. Selvom verden ser anderledes ud lige nu og fokus måske er rettet mod andre ting, end det man kendte før, ja så er der altså stadig nogle ting man skal huske inden afrejse. Læs med her.

 

Lovpligtig rejsegodkendelse

Selvom det er er enormt fristende at få booket fly til USA i en fart og derefter pakke kufferten og bare rejse afsted, så er der altså noget særdeles vigtigt at huske. Nemlig, at man som danske statsborgere altså skal have en rejsegodkendelse inden rejsen til USA. Denne elektroniske rejsegodkendelse hedder ESTA. ESTA, skal faktisk søges af alle de rejsende, der er visumfrie, hvilket danske statsborgere er. Hvordan man søger et ESTA, kan du læse mere om i linket.

 

Er du førstegangs rejsende til USA?

Har det længe været en drøm at opleve USA, så er det måske nu du skal tage på dit livs eventyr. Du skal selvfølgelig være opmærksom på sæsonen og, hvad det er du gerne vil opleve. Mange stater har selvfølgelig også det koldere vintervejr ligesom herhjemme i Danmark, men der er også steder man kan besøge, hvor temperaturerne er anderledes. Mange danskere vælger at rejse om sommeren, hvor der også er højsæson. Man skal selvfølgelig også påtænke orkansæson og lignende. Mange vælger selvfølgelig at rejse om sommeren, også på grund af de varmere temperaturer. Men man skal heller ikke holde sig tilbage, bare fordi at vinteren er kommet til USA. Særligt om omkring juletiden, er der nemlig også helt specielt at være i USA.

 

De populære destinationer i USA

Der er ingen tvivl om, at der er rigtigt meget at se og opleve i USA. Landet er kæmpestort, og byder på enorm diversitet i forhold til blandt andet klimaet, men også landskabet. Mange rejser eksempelvis til landet for at opleve nationalparkerne. Her er det bandt andet Yellowstone National Park, Yosemite National Park og Grand Canyon National Park, som er nogle af de meget populære. Derudover, findes der naturligvis mange flere. Everglades National Park er selvfølgelig også et must, hvis man befinder sig Florida. Mange vælger selvfølgelig også at rejse til Californien. Dels på grund af klimaet, og oplevelsen af hvad man ser på film, men selvfølgelig også for at besøge Hollywood. I Florida, finder man også de behagelige temperaturer, derfor kan man også sagtens rejse dertil om vinteren. New York, er også en populær destination, som man kan nyde godt af hele året rundt. Op til jul, er byen helt magisk og så er byen også praktisk beliggende når man rejser fra eksempelvis Europa.

 

Drømmerejsen i campervan

Mange mennesker vælger at leje en campervan i USA. Dette skyldes blandt andet friheden i at kunne flytte sig fra sted til sted, men selvfølgelig også at opleve USA på en anderledes måde. Følelsen af at vågne op med naturen omkring sig, er nemlig helt speciel. Det kan for nogle give mening at få hjælp til at planlægge en rejse til USA og derfor vælger de at bruge et rejsebureau. Også selvom, det måske bare er hjælp til booking af flybilletter, et par overnatninger og eventuelt campervan eller billeje i USA. Det kan for nogle give mere tryghed.