Vælg en side

Jeg havde lige fået min nye telefon i fødselsdagsgave, og jeg var så glad for den. Det var den nyeste iPhone 13. Før havde jeg en iPhone 7, som virkede så langsomt. Jeg kunne mærke en kæmpe forskel på min nye telefon. Lige da jeg fik den, brugte jeg den næsten bare hele tiden. Det var nok den bedste fødselsdagsgave jeg nogensinde havde fået. Senere på dagen, skulle vi ud at spise på min fødselsdag. Hele familien kom. Der fik jeg også en masse gaver fra min familie. Jeg fik f.eks. et nyt spil til min PlayStation. Jeg fik en masse gode gaver. Men ingen af dem var så god som min nye iPhone.

 

Det mest forfærdelige:

 

Idet vi skal hjem sker der selvfølgelig det mest forfærdelige. Jeg taber selvfølgelig min telefon midt ude på gaden. Mit hjerte gik i stå. Det er nok det dummeste der kunne ske. Jeg tog min telefon op, og kunne se der var kommet en kæmpe revne i skærmen.  Det er det der sker når man hele tiden er på sin telefon. Jeg gad ikke at fortælle mine forældre, fordi jeg ville ikke have de skulle se hvor uansvarlig jeg var, og måske ville de sige at jeg ikke måtte beholde den længere.

 

Fixphone:

 

I stedet valgte jeg dagen efter at tage ned til fixphone. Der lå en butik i Roskilde hvor flere af mine venner har fået repareret deres iPhones. De fortalte at det var et godt sted, som til en billig pris hurtigt kunne skifte skærmen. Jeg afleverede min telefon, og vendte tilbage lidt senere på dagen. Jeg fik min telefon tilbage, og jeg kunne se at skærmen var helt ny. Jeg blev så glad. Jeg tog hjem igen, og lod som om intet var sket. Jeg prøvede at stoppe med at blive ved med at bruge min telefon, og passe bedre på fra nu af.