Vælg en side

Gør rent – ofte!

Der er intet værre end at komme ind i en lejlighed der er beskidt. Der er støv på gulvet, krummer på bordet, hård i vasken, listen fortsætter. På trods af at det ikke er det sjoveste og det der står højest på to-do listen, så gør det en kæmpe forskel for din lejlighed.

 

Invester i nye møbler

Møblerne i din lejlighed/hus kan have en stor indvirkning på standen af din bolig. Hvis din sofas ben er slidt nem så ridser de gulvet, hver gang nogen smider sig i den. Hvis benene på dine stoler er gamle og slidte, så vil de ligeså lave mærker i dit gulv. Gør dig nogle tanker om at investere i nye møbler. Det vil øge kvaliteten af din bolig, markant.

 

Tag skoene af

Det kan ofte virke besynderligt at bede sine venner, familie og besøgende om at tage skoene af inden de træder indenfor i dit hjem. Hvad de ikke ved er den enorme mængde tid det tager at gøre rent efterfølgende. Ikke nok med det, men at have sko på indendørs skader dit gulv unødvendigt meget. Man medbringer sten, glas og snavs indendørs. Det er ikke kun dårligt for indeklimaet men også forfærdeligt for dine møbler og gulv.

 

Renovér din bolig

Det kan betyde en verden at renovere din bolig, ikke kun for dig selv og dit velvære, men også for fremtiden af din boligs værdi. Overvej om ikke det ville være en ide at købe et nyt gulv, nye skabe, nyt køkken eller lignende? Det gør ikke blot det at bo der, sjovere, men det øger også værdien af boligen markant. En god ide ville være at høre en dygtig maler om ikke han/hun ville give dig et tilbud på at male hele interiøret.