Vælg en side

Det er svært at tro, at for blot få år siden var den eneste måde at få billeder af vores kære på at tage dem på film og derefter få dem fremkaldt. I dag, hvor smartphones er så udbredte, kan vi tage billeder og få dem straks tilgængelige på vores enheder. Men hvad med at printe disse billeder ud og have noget fysisk at holde fast i? I dette blogindlæg vil vi diskutere fordelene ved at udskrive dine smartphone-fotos og vise dig, hvor let det er at gøre!

Fordele:

Der er mange fordele ved at udskrive dine smartphone-fotos, bl.a.:

– En fysisk kopi, som du kan holde på og dele. Der er bare noget specielt over trykte fotos i stedet for digitalt.

– Du behøver ikke at bekymre dig om at miste dem, hvis der sker noget!

– Det er bare nemmere, fordi det kan klares hjemmefra, da det hele foregår online.

Du husker måske i gamle dag, da man skulle ned at aflevere din filmrulle, og så skulle man vente nogle dage på at kunne hente resultatet. Hele processen er meget med simpelt i dag, da der findes printere, som kan levere udmærkede resultater, hvis blot man har det rette photopapir.

Det skal du være opmærksom på

Men når man selv er masteren bag fremkaldelsen, så er der også nogle ting, som du bør være opmærksom på. For det første, så skal de printer være af nyere dato og kunne udskrive i en god opløsning. Selve printeren, men også selve fotopapiret afhænger af kvaliteten af billedet. Du skal også være opmærksom på selve størrelsen om om du øsnker en hvid kant rundt om billedet.

Men kan det betale sig? I ren bekvemmelighed så ja. Det er nemt, afslappende, og lige til. Men hvis du hverken har en særlig god printer eller dit eget fotopapir, så kan det godt gå hen og blive en dyr affære, for fotopapir er ikke nødvendigvis billigt alle steder.