Vælg en side

Når der opstår et dødsbo fyn, eller andet steder, skal man igennem en masse ejendele, og nogen har værdi, andre har ikke værdi. Oftest i ældre boliger, kan man finde samlinger af den ene og anden art, og man skal passe på med ikke bare at smide ud, for det kan være penge være. Om ikke andet, kan det måske gå igennem generationer, da det ofte har en stor minde-værdi.

Frimærker

Frimærker er noget mange elsker, og det var især populært i gamle dage, at samle på frimærker, fra flere forskellige lande. Nogle frimærker kan være penge værd, så inden du tænker på, at smide frimærkesamlingen ud, så bør du måske lige finde ud af, om der er nogle frimærker i blandt, som kan være penge værd.

Porcelæn

Porcelæn er også noget ældre kvinder, gik meget op i. Både til the og kaffe-stunder. Der kan være kendte porcelænsmærker såsom mågestellet, Royal Copenhagen, Bing og Grøndahl, som man også kan få mange penge for i dag. Herunder er der også en masse værdifulde figurerer, som også er penge værd. Det kan pynte i ethvert hjem, og det vil være ærgerligt, hvis porcelænsfigurerer blev kasseret.

Møntsamling

Når der foregår en tømning af dødsbo Fyn eller andre steder, så kan der også opstå en samling af mønter. Der kan også være penge i blandt mønter, udefra hvilken valuta mønten har, årstallet, og standen. Boede der en ægte møntsamler i dødsboet, kan du være heldig at finde store møntsamlinger, organiserede i forskellige mapper til formålet. Hvis du er i tvivl om, hvad en møntsamling er værd, kan du altid få den vurderet. Efter du har fået den vurderet, hæfter du dig ikke til salg, og derfor vil du kunne sælge den andetsteds, eller beholde dem.