Vælg en side

Ravlygter:
Ravlygter er et super værktøj til dig, der elsker at gøre lidt ekstra ud af dine hobbyer. Det er lidt svært at gå på jagt efter metal uden en metaldetektor, men når det handler om at finde rav, så kan man egentlig godt gå rundt langs vandkanten på stranden og finde de smukkeste stykker rav uden noget udstyr men det bliver nu en hel del lettere når man bruger en Ravlygte.

Bedste Ravlygte:
Hvordan finder man så lige ud af hvilken Ravlygte der er den bedste ?
Joh det gør man ved at finde den lygte der passer lige præcist til dig så du med sikkerhed får den korrekte Ravlygte første gang og ikke skal til at ombytte eller købe ny efter nogle få måneder.

Forskelle på Ravlygter:
Der er nogle ravlygter, der er beregnet til ravjagt i vand og andre til land. Det er også muligt at finde lygter, der kan bruges begge steder. Hvis du skal på ravjagt i vandet, så skal du finde en lygte med en høj keglestyrke. Keglestyrke angives med tal fra 0-10, hvor 10 er den kraftigste keglestyrke. Hvis du vælger en kraftig keglestyrke, så kan du lyst dybt i vandet og langt på land. De fleste Ravlygter er til brug i mørket men der finder også nogle der kan bruges om dagen og de kaldes for Crystal Clear og dem kan du læse meget mere om hos Ravfund.dk er producerer disse lygter.