Vælg en side

Har du konstateret at dine vægge ser lidt for tomme ud, eller trænger rummet bare til en smule nyt liv. Så kan det være en rigtig god ide at hoppe på nettet og købe plakater online – det er billigt, nemt og hurtigt. Hvis du godt kan lide farver og smukke kunstværker, så er det en langt billigere og mindre forpligtende måde at dekorere væggene på. Her i artiklen får du et par gode råd, du kan bruge, når du køber plakater online.  

Køb fra en større webshop 

Der kan være mange fordele ved at købe dine plakater fra en større og mere anerkendt webshop.  

Det kan f.eks. være https://www.citatplakat.dk, som med stor succes har solgt plakater gennem mange år. Nogle af de fordele du får ved at købe plakater online ved en større webshop er bl.a.: 

  • Stort udvalg af plakater, uanset om du søger fra en bestemt kunstner, abstrakte plakater, plakater med et citat eller noget helt andet. 
  • Dedikeret kundeservice med gode åbningstider 
  • Anmeldelser fra tilfredse kunder 
  • Du ved kvaliteten er i orden 
  • Enkle og tydelige returnerings regler 
  • Hurtig levering 

Det store udvalg gør, at du kan finde alle de plakater, du skal bruge eller har lyst til det samme sted, og ikke skal bruge tid på at søge flere webshops igennem. 

Tjek størrelse inden du bestiller 

Når du bestiller plakater online, så kan du ofte få dem i flere forskellige størrelser, og der er ikke noget mere ærgerligt end at opdage, at den plakat, du har købt hjem, ikke passer i rammen, eller bare har den forkerte størrelse generelt.  

Derfor er det altid en god ide at tjekke størrelsen en sidste gang, inden du trykker bestil. 

Beskyt dine plakater 

Du kan sagtens hænge plakater op på væggen uden ramme, men hvis du vil passe godt på dine plakater og have dem til at holde længere, så kan du med stor fordel hænge dem op i en ramme. På den måde kan du også evt. videresælge dine brugte plakater, når du synes, der trænger til fornyelse igen og så bruge pengene som et tilskud til at købe nye plakater online.

Find en passende ramme 

Udover at beskytte dine plakater, så kan rammerne også være med til at give dem et helt andet liv. Er du f.eks. en fan at plakater med naturtryk, så prøv at ramme dem ind i en ramme af naturmaterialer som f.eks. en mørk eller lys eg. Effekten er helt særlig.  

Vælger du plakater med få eller gennemgående farver, så kan du med fordel vælge forskellige rammer der passer til hvert individuelt billede, eller rammer der er små kunststykker i sig selv. Det vil blot være med til at give et endnu mere personligt udtryk i boligen. [Linjeskift til tekstombrydning]Vælger du derimod plakater med mange forskellige farver og motiver så er det bedre at vælge mere ensartede rammer, der passer ind i resten af boligens indretning. Vælg f.eks. en smal og simpel ensfarvet ramme til alle plakaterne, på den måde kommer plakaterne mere til udtryk.