Vælg en side

Står du og skal på ferie med dit eller dine børn? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi vil i denne her artikel komme med alle vores gode råd til, hvad du skal gøre for at få en så behagelig rejse, som overhoved mulig. 

 

At rejse med børn kan være det mest fantastiske i verden, men det kan også være en kæmpe belastning som gør det til en rigtig dårlig oplevelse for både dig og dit barn. Inden du begynder at planlægge for meget på din rejse, så vil jeg anbefale dig at tager et kig på denne guide for at få mest muligt ud af jeres ferie. 

 

Planlæg og bestil hjemmefra

Vores første råd er at planlæg så meget af det praktisk du kan hjemmefra – det kan f.eks. være reservation af en rejseseng til baby, som dit barn kan sove i på hotellet. Det kan være en god ide at bestille hjemmefra så den allerede står klar på jeres værelse – og i er sikret på at få en. Nogle hoteller har kun et begrænset antal rejsesenge, som i højsæsonen kan være helt væk. 

 

Skal du på udflugter mens du er på ferie, så kan det også være en god ide at bestille og planlægge dem hjemmefra. På den måde er du sikret at kan reservere en børnevenlig plads, hvilket gør det lettere at rejse med børn. 

Lav en pakkeliste

Det her er egentligt lidt en opfølgning til rådet ovenover, men vi elsker lister her på redaktionen. Derfor anbefaler vi også på det kraftigste at du allerede inden du tager afsted laver en liste med ting, som du skal have med og ting du skal købe når du kommer frem. Nogen ting kan der nemlig være mening i bare at købe på det sted du skal på ferie, hvor andre ting er gode at have med hjemmefra. 

 

Det afhænger også lidt af hvor lang tid du skal være afsted. Skal du være afsted i lang tid, så kan det være en god ide bare at pakke let også købe en del ting på det sted man nu er på ferie. Det gælder især i østen, hvor tingene er ekstrem billige. 

 

Bliv enig om fordelingen med din partner

Inden i tager afsted kan det være en god ide at snakke med din partner om, hvordan i f.eks. skal dele nætterne af. Men også blot hvem der skal gøre de forskellige ting i løbet af dagen. Selvfølgelig er det en fælles opgave at have et barn med ud og rejse, men for begges skyld så kan man få utrolig meget glæde af at overlade barnet til sin partner et par timer, og bruge dem på sig selv. Det kan f.eks. være på en tur ud og shoppe eller en omgang massage, hvor du kun fokusere på dig selv. Der er mange muligheder, men vi anbefaler på det kraftigste at i på jeres ferie både får brugt en masse tid på jer sammen som en familie, men også på jer som par og så jer som enkelte individer.