Vælg en side

Skab dig et overblik og læs på lektien

Uanset hvor gammel du, og hvor mange gange du har søgt bolig, så er boligmarkedet uoverskueligt. Det er fyldt med forummer med medlemmer der vil give dig deres bedste råd baseret udelukkende på deres egne erfaringer. Der er utallige hjemmesider der ikke giver et retvisende overblik af boligens stand, pris og størrelse. En god ide er derfor selv at læse op på lektien og skabe dig et godt indtryk af de boliger der er på markedet. Tag fat i din familie, venner, kæreste eller lign. og hør deres holdninger. Det er vigtigt at få så mange øjne og holdninger på en bolig som overhovedet muligt. Dette kan redde dig fra at gøre en dårlig handel eller potentielt overse noget der kan være prisreducerende. 

Spørg dine lokale

En rigtig god ide, og noget vi selv benytter os af, er at tage ned forbi vores lokale ejendomsmægler og spørge dem til råds. Langt størstedelen af dem er yderst flinke og kaster gerne en kort blik på det du går og tænker på. Hør dem om ikke du kan blive skrevet op på en kontaktliste over kommende boliger, der møder netop dine specifikationer. Hav derfor følgende ting klar: Prisklasse, størrelseskrav, placering og lignende der kan gøre det nemmere for dem at have netop dig i tankerne når en ny bolig rammer skrivebordet. Du kan med god grund tage fat i en af de lokale ejendomsmæglere. 

 

Hav is i maven

Det er yderst essentielt at have is i maven under din boligjagt. Markedet er fyldt med boligejerne der har brug for at komme af med deres ejendom, for at kunne komme videre med økonomiske tiltag. Derfor kan nogle handler tilsyneladende være for god til at være sand. Hav is i maven, og vent på netop den bolig du mener er den rigtige for dig. Ja, boligmarkedet er i øjeblikket ramt af ikke at have meget på træerne, men det er ikke ens betydning med at skulle slå ved første chance.