Vælg en side

Kender du det der med at der bare nogle gange trænger til at ske noget nyt hjemme i ens hjem? Sådan kan man godt få det efter, at man har boet i sit hjem i et par år – for nogle går der måske lidt længere og for andre går der endnu kortere tid.

En af de bedste og nemmeste måder at gøre dit hjem mere muntert på er at tilføje et stænk af farver. Maling er en fantastisk måde at gøre dette på, og det kan også være meget sjovt. Det behøves nemlig ikke kun at være dig alene, som skal male. Du kan invitere hele familien med til det og så kan I faktisk også få en rigtig sjov da ud af det.

Hvad skal man male?

Du kan male på vægge, møbler, gulve, lofter – virkelig hvor som helst, du har lyst. Det er kun din/jeres fantasi der sætter grænsen. Og der er så mange forskellige farver at vælge imellem, så du kan virkelig give din kreativitet frit løb. Der er faktisk så mange forskellige farvevarianter efterhånden at det sværeste kan blive at beslutte sig for hvilken farve man skal vælge.

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, hvorfor så ikke prøve at male en væg i din stue eller dit soveværelse? Det er en fantastisk måde at tilføje et farvestykke og få rummet til at føles mere levende. Det er f.eks. smart at vælge en gipsvæg, hvis du har sådan en. Er du ikke tilfreds med resultatet kan den væg jo altid fjernes. Du kan faktisk også pynte med stål profiler på din gipsvæg – det er virkelig flot.

Du kan også prøve at male nogle møbler, f.eks. et sofabord eller en kommode. Det kan virkelig gøre et rum lysere og give det en ny chance for at få nyt liv.

Du kan også gøre noget endnu mere vildt og ikke nøjes med én farve, men vælge flere farver til en væg. Det kan være at du og din familie skal lege Picasso for en dag og betragte væggen som jeres enorme lærred. Lad kreativiteten få frit spil og mal en hel masse sjove figurer eller personer eller hvad I nu kunne tænke jer. På den måde kommer rummet virkelig også til at skille sig ud og give liv til jeres hus på en helt ny måde.

Så hvorfor ikke tage noget maling og pensler og komme i gang? En lille smule farve kan være med til at gøre dit hjem mere muntert.Og hvem ved, måske vil du endda have det sjovt i processen.