Vælg en side

Når vi skal ud at rejse, er det begrænset, hvor meget vi kan tage med, og vi er derfor nødt til at prioritere og frasortere. Men hvordan kan du vide, præcis hvad du komme til at savne, eller hvad du måske ikke har nær så meget brug for? Her er nogle tips til at udvælge, hvad der får lov til at komme med i kufferten, og hvad der ikke gør.

Sorter i de daglige produkter

Vi har nok alle nogle daglige produkter, vi bruger i vores hverdag til hudpleje, håret, kroppen og lignende. Ofte kommer mange af disse produkter i store beholdere og flasker, hvilket gør dem svære at have med på ferien. Nogle af dem er måske heller ikke nødvendige at have med. Men hvordan finder du ud af det?

Tænk over din daglige rutine og prøv at forestille dig den uden visse produkter, og hvilke konsekvenser, det ville have. Ofte vil det ikke gøre den store forskel, hvis du springer et par trin over i en begrænset periode som når du er på ferie. Det kan være, skægget kan få lov til at vokse lidt.

Hvis du gerne vil have et god produkt med til håret, så du ved, at der er styr på frisuren under hele rejsen, så kig efter en god, men kompakt hårvoks. Det er et af de produkter, der ofte godt kan findes plads til og for visse frisurer er det svært at undgå det i hverdagen.

Sørg for underholdning til dig selv

Selvom ferier og rejser normalt er sjove, og der ofte sker masser af ting, så er det svært at undgå, at der ind imellem kommer nogle mere kedelige tidspunkter. Det kunne være aftener, hvor der ikke er andet at lave end at sidde på hotelværelset. Det kunne også være, når der er længere transporttid. Her er det godt at have noget smart med, der kan bruges til at underholde dig.

Det er vidt forskelligt, hvad folk godt kan lide at bruge deres fritid på. Og desværre er der mange fritidsinteresser, der ikke umiddelbart kan pakkes i en kuffert. Derfor er det nødvendigt at tænke småt og kompakt.

Hvis du for eksempel godt kan lide at strikke, er noget godt garn og nogle strikkepinde et oplagt valg at tage med. Dette er både en hyggelig og produktiv hobby. Desuden behøver den ikke at koste særligt meget, da du kan finde masser af godt og billigt garn online. Hvis du strikker hurtigt nok, kan det være, du kan nå at lave en sweater, du kan bruge på rejsen, hvis temperaturene falder.

Det kan også være, du godt kan lide at spille computerspil og i så fald er en lille håndholdt konsol god til at få tiden til at gå. Her er det dog vigtigt at prioritere hvilke spil, du tager med. Overvej at tage et helt nyt et med, så der er masser af nye baner at spille. Husk desuden på, at din konsol skal kunne oplades, så vær sikker på, at du husker opladeren og desuden har en adapter med, hvis du rejser i lande med andre strømstik end herhjemme.