Vælg en side

Annonce

Højskoleophold i udlandet med Zanzibar højskolen

At tage på højskole i udlandet er en god måde at få udvidet din horisont samt få en unik kulturel og faglig oplevelse. Zanzibar højskolen er med dig hele vejen når du tager på højskoleophold i udlandet og rejser ud i verden, og tilbyder et udvalg af kurser og oplevelser. Uanset om du er med på vores højskolelinje eller volontørlinje vil Zanzibar højskolen skabe den trygge ramme om dit eventyr.

Find inspiration på højskole i udlandet

At rejse i dit sabbatår og tage på højskoleophold i udlandet kan være en kilde til inspiration, da du vil blive eksponeret for nye oplevelser og perspektiver, som kan berige dig privat, men eventuelt også i forhold til dit videre uddannelsesforløb i fremtiden. At tage tid til at udforske og absorbere en anden kultur kan være en værdifuld investering i din personlige og faglige udvikling. Ved at bringe dine nye oplevelser og inspirerende indtryk tilbage til hverdagen, kan du åbne op for nye ideer og perspektiver

Højskole i udlandet skaber faglige muligheder

Når du tager på højskole i udlandet, åbnes der op for faglige muligheder, som ikke nødvendigvis er tilgængelige, når du opholder dig hjemme i regnvåde Danmark. Du vil kunne lære fra erfarne undervisere og udforske et nyt fagområde eller en ny disciplin. Hos Zanzibar Højskolen er der altid sammensat et erfarent lærerteam, som består af både danske og udenlandske undervisere, der brænder for deres fagområde.
En yderligere fordel ved at tage på højskole i udlandet er sprogindlæringen. Det at opholde sig i udlandet skaber en nødvendighed for at lære sig at kommunikere på andre sprog end ens eget, hvilket er en af de mest effektive måder at lære et nyt sprog eller forbedre ens eksisterende sprogkundskaber.

Højskoleophold i udlandet – læring og livserfaring

At tage på højskoleophold i udlandet kan udover at give dig en masse læring, også give dig en masse livserfaring og lære dig vigtige færdigheder som f.eks. at være selvstændig og tage ansvar for dig selv. Dette kan være en stor fordel både personligt og professionelt. Mange vælger f.eks. at tage på højskole i udlandet i deres sabbatår, både for at udvikle sig, men også som hjælp til at stille skarpt på, hvad man eventuelt ønsker sig at studere eller fokusere på fremover i ens uddannelsesforløb.

Uanset om du er interesseret i sprog, kultur, sport eller venskab finder du med Zanzibar højskolen en højskole i udlandet der sigter efter at give dig en helt unik oplevelse ude i den store verden!