Vælg en side

Et af livets store spørgsmål. Solen står højere end nogensinde før, og varmen har taget over. Det er lummert og man har brug for noget læskende. Spørgsmålet er dog hvad det skal være, for det afhænger fuldstændig af situationen. I denne artikel kommer vi ind på et par gode drikke i sommervarmen til fest, afslapning eller bare en helt normal hverdag.

Et glas vand med isterninger

Du har været ude og løbe. Sveden perler ned af dig, og du er ikke langt fra at dehydrere. Det absolut bedste i den her situation, et iskoldt glas vand. Kroppen har brug for væske, og intet slår det læskende og kølende vand. Noget af det mest smagløse, men alligevel en drikkevare mange foretrækker uanset situationen. Vi elsker i hvert fald et glas vand med isterninger.

Rosevin på terrassen

Klassisk, klassisk, klassisk. Ja. Men det virker. Vennerne er samlet, hyggen har taget over en sommeraften. Grillen er så småt ved at blive tændt op. Samtalen er i gang og kører flydende over et køleskabs koldt glas rosevin. Hvad mener kunne man tænke sig. En drikke som varmt kan anbefales. Er man vin glas er det også en god mulighed for at gøre sig bedre inden for verdenen af rosevin.

Hyldeblomstsaft

Til de små som store. Hyldeblomst har en helt særlig plads i manges hjerte. Noget af det mest forfriskende. Man kan næsten tænke sig til den friske smag, og de kolde dråber der løber ned af glasset. Det sjældent man finder nogen der ikke kunne drikke et glas hyldeblomstsaft en dag hvor solen står højt og varmer helt ind til hjertet. Prøv det nu, og bliv overrasket. Måske sendes du tilbage til dagene som helt lille, hvor du fik serveret et glas fra mor eller far. Det har jeg i hvert fald prøvet.