Vælg en side

Hvidt juletræ er et af de mest populære valg, når det kommer til at finde det helt rigtige juletræ. Hvidt juletræ passer ind i de fleste hjem, og giver et roligt og fredeligt udtryk. Med et hvidt juletræ kan du let skabe din egen personlige stil med forskellige pyntegenstande og lys.

 

Hvorfor vælge hvidt juletræ?

Der er mange grunde til at vælge hvidt juletræ. For det første er det et klassisk valg, som aldrig går af mode. Dertil passer hvidt pynt godt sammen med de fleste farver, så du kan let skabe din egen unikke stil.

 

Et andet plus ved hvidt juletræ er, at det ofte er lidt lettere at finde plads til end et traditionelt grønt træ. Det skyldes bl.a., at de fleste hvide træer har en mindre diameter end grønne træer. Så hvis du bor i en mindre lejlighed, eller har begrænset plads i stuen, kan et hvidt juletræ være et oplagt valg for dig. 

 

Hvordan pynter man sit hvide juletræ?

Det er nemmere end du tror! Du kan finde pynt i alle regnbuens farver, så der er masser af muligheder for at skabe netop den stil, du drømmer om.

For et mere moderne udtryk kan du vælge pynt i ensfarvede nuancer eller holde dig til en begrænset farveskala. Gå efter glimmer og glitrende effekter for at få trinet til at skinne ekstra meget.

Hvis du foretrækker et mere traditionelt udtryk, så vælg pynt i guld- og sølvtoner. Guldpynt passer især godt sammen med grønne planter og blade, mens sølv passer godt sammen med rødt og pink.

 

 Husk at pynten skal afspejle din personlighed – så gå all in på dine yndlingsfarver!

 

 Lys på trinet – men pas på

Naturligvis skal der lys på dit hvide juletræ! Men når det kommer til antal lyskilder, så er mindre faktisk mere her. Et overpyntet trin vil virke rodet – så hold dig gerne til 5-6 lys per meter i stedet for 20-30 lys per meter som på grønne trin. Pas desuden på ikke at have for mange ledninger på gulvet – her gælder det samme som med pynten; mindre er mere!

 

 Konklusion:

Hvid Juletr㦠er et af de mest populʦre valg, nʰr det kommer til at finde det helt rigtige Juletrʦ. Hvid Juletrʦ passer ind i de fleste Hjem, og giver et roligere og fredeligere Udtryk. Elit Cras malesuada neque orci quis justo rhoncus ornare adipiscing odio lorem tincidunt leo vestibulum pellentesque Mauris condimentum mi sed tellus ultrices eleifend Donec ac pulvinar tortor Integer odio tellus aliquam vel fringilla nonummy nibh id malesuada curabitur vitae risus mauris Vestibulum ante risus nec fermentum tempor tempus diam metus varius dignissim cras pharetra imperdiet tortor libero aliquam magna auctor cursus sodales elit quis nulla velit cursus Suspendisse potenti Donec ultrices eleifend lorem in imperdiet malesuada Pellentesque habitant morbi tristique senectus netus felis turp