Vælg en side

Ugly Christmas sweater day er en hyggelig dag hvor man kan komme i julestemning ved at iføre sig en grim jule sweater. Dagen finder sted hvert år den første fredag i december, så hvis du ikke allerede har en grim jule sweater, så skal du helt sikkert købe en!

Hvor stammer Ugly Christmas sweater day fra?

Ugly Christmas sweater day stammer fra Canada, hvor den første officielle Ugly Christmas sweater day blev afholdt i 2002. I Canada begyndte Ugly Christmas sweater day som en kontrast til de formelle jule sweaters som man ofte ser på tv og i film. I stedet for at have en elegant og fin jule sweater, begyndte man at iføre sig grimme og sjove sweaters for at komme i julestemning.

Hvordan kan man fejre Ugly Christmas sweater day?

Der er masser af forskellige måder man kan fejre Ugly Christmas sweater day. For det første kan man selvfølgelig gå ud og købe en Ugly Christmas sweater. Dette er en sjov og hyggelig ting at gøre, især hvis man gør det sammen med venner eller familie. Man kan også afholde en Ugly Christmas sweater fest, hvor alle gæsterne kommer iført en julesweater. 

En anden måde man kan fejre Ugly Christmas sweater day på er ved at lave en Ugly Christmas sweater konkurrence. Denne kan man afholde på sociale medier eller blandt venner og familie. Konkurrencen går ud på at finde den absolut grimmeste og mest sjove julesweater. Vinderen kan få en hyggelig præmie, som f.eks. et gavekort til en butik eller et restaurantbesøg.

Ugly Christmas sweater day er en sjov og hyggelig dag, som man kan fejre på mange forskellige måder. Så hvis du ikke allerede har en grim jule sweater, så skal du helt sikkert ud og købe en!

I hvilke lande fejle man ugly Christmas sweater day?

Ugly Christmas sweater day er egentlig en ret international dag, og den fejres overalt i verden. Dog er den mest udbredte i Nordamerika, hvor den stammer fra. I Europa er der også flere og flere, der begynder at fejre Ugly Christmas sweater day, så hvis du ikke bor i Nordamerika, skal du ikke fortvivle.