Vælg en side

Når man skal holde en fest, så kan det være interessant at dekorere lidt ekstra. Her har balloner typisk en fast plads. Problemet er sjældent, at man ikke kan finde dem, som man har brug for. Tværtimod er problemet oftest at vælge mellem alle dem, der er.

I denne artikel kommer vi til at give dig et indblik i verdenen af balloner og et snuptag af de forskellige muligheder, du har til at dekorere festen.

  

Normale balloner

Dette er den type ballon, som der oftest refereres til, når man snakker om balloner. Man puster den op og så kan man vælge, hvilke farver de skal være. I visse tilfælde kan man også selv bestemme, hvilken tekst der skal være på. For eksempel kunne det være ”Tillykke med fødselsdagen!”.

Andre af denne type balloner findes også med print på. F.eks. kan en ballon hurtigt komme til at ligne en fodbold eller en basketball med det helt rigtige print.

 

Bogstav- og talballoner

Det ligger nok allerede i navnet – disse balloner er formet som enten tal eller bogstaver. Dette gør det muligt at skræddersy dit budskab mere med dekorationen end andre ballontyper.

De kan kombineres til at vise fødselarens alder, stave den nye babys navn eller hvad end, du synes de skal sige. Med disse balloner kan man gøre budskabet specifikt for en lav omkostning.

 

Fyldte balloner

Denne type af ballon er lidt ligesom de normale balloner bortset fra, at de kommer med indhold. Dette kan være glitter til en glamour fest eller konfetti til en børnefødselsdag.

Målet er selvfølgelig ikke at springe ballonerne og sprede indholdet ud over festlokalet, selvom det ville være en bonus for dekorationen. Indholdet kan oftest set igennem ballonen og giver den et unikt udtryk, som man ikke helt opnår med den normale ballon.

 

Formede balloner

Hvis man virkelig skal gøre noget ekstra med sin dekoration, så skal man skaffe nogle formede balloner. Disse kommer i to kategorier. Den første er, hvor selve ballonen er formet. Det kan være, at den er formet som en dinosaur og kommer allerede med print for eksempel.

Den anden kategori er, hvor normale balloner er bundet sammen til at skabe en større struktur sammen. Dette kunne være en ballonbue, som man skal gå under, når man indtager festlokalet.