Vælg en side

Er du ligesom mange interesseret i at bygge links til din eller dine sider for at få endnu flere besøgende, så er du havnet det rigtige sted. Hvis du ikke helt er klar over, hvad det vil sige at bygge links, så vil vi forklare det. Det at bygge links er det samme som linkbuilding på engelsk og går ud på, at man sørger for at få andre hjemmesider, helst relevante, til at linke til ens egen hjemmeside. Fordelen og formålet skulle så være, at søgemaskinerne vægter din hjemmeside højere og dermed placerer den højere end dine konkurrenter.

Ovenstående er en meget effektiv måde at få flere kunder eller besøgende, og gør man det rigtigt, så kan det også være en meget billig måde at gøre det på. Det er desværre ikke muligt i alle brancher at gøre det billigt, fordi der kan være meget høj konkurrence.

Gør det selv linkbuilding

Ønsker man ikke at betale professionelle for at gøre arbejdet, og kan man godt lide at skrive artikler selv, så er gør det selv linkbuilding et meget godt bud. Det er meget effektiv, og man får virkelig meget for pengene. Jo mere arbejde du selv lægger i det, jo mere sparer du. Når vi snakker om gør det selv linkbuilding, så mener vi ikke kommentarer, fora, profiler og så videre. Vi mener kvalitetslinks fra danske hjemmesider, som denne her side skriver om.

Outreach

Denne form for linkbuilding går ud på, at man skal være proaktiv og række ud til andre hjemmesider med henblik på at få placeret et link på den pågældende side. Der er mange bureauer, der har medarbejdere dedikeret til lige præcis denne opgave, så det kan sagtens betale sig at gøre eller få andre til at gøre arbejdet. Ønsker du derfor at lave linkbuilding på budget, så kan du gøre det selv. Husk dog at følge reglerne på området, før du kontakter andre virksomheder eller privatpersoner.