Vælg en side

En T-shirt er ikke barreentshirt. En Basic T-shirt kan være med til at give herre et stilrent look. Derudover findes der også stor forskel på kvaliteten af T shirts, samt hvilken pasform og farver.

En T-shirt skal være behagelig at have på, og være holdbar og holde til mange vaske. En basic T-shirt kan medbringe til et mere stilrent look.

 

Når du køber en t-shirt, er der garanteret flere faktorer, der spiller ind, end du bare tænker på. Uden at tænke over det, kan du lide at lade din håndflade strejke over stoffet bare for at føle kvaliteten og hvordan det føles mod din hud. Samtidig tager du også en lille, men diskret indånding gennem næsen, når du bringer den ned over hovedet – for lugten har også meget at sige. Den nemmeste måde at beskrive det på er, at du uden at tænke over det går meget op i stofkvaliteten lige så meget som du går op i pasform og farve. Vi ønsker alle at gå med tøj, der er bløde og behagelige at have på, har en god pasform, og så skal det også lugte så neutralt som muligt, så det er kun duftene (f.eks. Din parfume), som vi selv tilføjer, der kan mærkes i stoffet.

 

Jeg har fundet webshoppen ACC Store, webshoppen er beliggende i Kolding og forhandler et stort udvalg af Basic T-shirts, Sweatshirts og Hoodies. Virksomheden får gode anmeldelser på nettet, så jeg valgte at foretage et køb på deres webshop, leveringen var hurtig og jeg modtog nogle lækre Basic T-shirt som har en rigtig god pasform og holder pasformen ved flere vaske. Kvaliteten af deres T-shirts levede 100% op til mine forventninger og jeg vil anbefale at hvis man er på kig efter nogle lækre T-shirts at man så giver ACC Store et forsøg.