Vælg en side

Når du står overfor en date, så går tankerne på, hvad man skal foretage sig på den date. Forinden daten, kan det være en god ide, at snakke samme inden, om hvad i kunne have lyst til hver især, for kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan foretage sig på den perfekte date. Hvis det er første date, og i står helt på bar bund med hensyn til, hvad i skal lave, så får i her nogle ideer.

Top 3 over aktive dates

Kør Gokart

Er i begge til fart over feltet, så er Gokart en god start. Her kan i konkurrere, grine og set hinanden fra den side af. Efter Gokart, kan man tage ud og få et slags bobler og snakke om oplevelsen.

Tag ud og skøjte

At skøjte er også en god mulighed for at komme hinanden tæt. Her kan man holde i hånden, også selvom man har fuldstændig styr på det. En god mulighed for at lave noget aktivt, imens man kommer hinanden lidt ved.

Tag på oplevelse

Her kan man foretage sig flere ting. Hvis i begge er til dyr, kan daten foregår i zoo. Tivoli er også en mulighed, hvor man kan gå rundt sammen. Men hvis man er til noget mere kulturelt, så kan man også tage på museer, kunstudstillinger, experimentariet, hvor man kan prøve nogle forskellige ting sammen. Sammen kan i finde ud af, hvad der interesserer jer begge.

Top 3 over stille dates

Middag og biografen

En klassisk date, men en date, som aldrig slår fejl. Det er især en god date, hvis det er første gang man rigtig mødes. Her kan man lige se hinanden i øjnene, inden man skal ind i biografen, og sidde stille. Her får man lidt kontakt, men ikke for meget.

Lej en båd

Hvis man gerne vil ud i det fri, så kan det være en rigtig god ide at leje en robåd, hvor i kan tage ud og sejle sammen. Forbered en kurv med lidt frisk frugt, champagne eller øl, eller hvad i nu er til.

Lav middag sammen

En god måde at date er, at i er hjemme hos en af jer, hvor i sammen kokkerer et lækkert måltid. Her kan man snakke undervejs, få snakket og studere hinanden. Og når maden er færdig, kan man sætte sig ned og snakke endnu mere, eventuel over et glas vin. I kan eventuel kigge på datingsidertesten.com.