Vælg en side

Zizzi er et modebrand, der tilbyder trendy plus size tøj til kvinder. De har specialiseret sig i moderigtigt tøj til kurvede kvinder med fokus på de nyeste trends inden for stil, kvalitet og sæson.

Plus size mode til kurvede kvinder

Zizzi har leveret trendy plus-size mode siden 2000 og er forpligtet til at levere stilfuldt tøj til kurvede kvinder med fokus på kvalitet, sæson og trends. De har et bredt udvalg af forskellige styles, så du vil altid finde noget, der falder i din smag!

Der er ikke noget der hedder at være for kurvet. Zizzi er et modefirma, der forstår behovene hos kvinder i store størrelser og har klædt dem på siden 2000. Vælg mellem tusindvis af moderigtigt tøj af høj kvalitet, der passer til din stil.

Zizzi tilbyder et bredt udvalg af trendy tøj i forskellige stilarter og designs, så du kan finde dit perfekte outfit på ingen tid. Med vores omfattende udvalg på Curvii.dk finder du helt sikkert noget som passer ind i dit garderobeskab.

Tøj lavet til kurver

Med forskellige størrelser, har vi de fleste størrelser dækket, så de passer til enhver kvindes behov. Og hvis du har spørgsmål om en vares pasform eller størrelse, tilbyder de gratis returfragt!

Forskellige kropstyper kræver forskellige stilarter – det ved Zizzi og har et team af modeller, der understreger den feminine side, så du kan finde din perfekte pasform uden at gå på kompromis! Der er ingen grund til at bekymre sig om stramhed eller løshed, når det kommer til Zizzis tøj – mærket har sørget for, at alt deres tøj er syet på en sådan måde, at det passer til selv de mest kurvede kroppe, mens det tilføjer en kant med unikke snit og former.

Maksimal komfort garanteret

At finde den perfekte kjole er godt og godt, men hvem vil føle sig utilpas i den? Vi sørger for, at der er masser af styles i vores kollektion, som har en afslappet pasform, så du kan føle dig så stilfuld som muligt.