Vælg en side

Krystaller er fantastiske energiredskaber, som kan støtte os i mange forskellige henseender. Men hvis du ikke ved helt hvordan du skal kaste dig ud i det – så få inspiration til at komme igang her. 

Vælg din krystal 

Alle krystaller har forskellige egenskaber. Imens nogen kan støtte os til indre ro og balance, er andre kendt for at kunne fyre op for energien eller sætte gang i kreativiteten. 

Mange synes derfor at det kan være en smule vanskeligt at finde ud af hvilken krystal der skal bruges hvornår og dermed hvilken krystal der passer specifikt til dem og deres behov. Men det behøver du faktisk ikke være nervøs for. 

Vores intuition er nemlig et fantastisk redskab i den forbindelse. At stole på vores “mavefornemmelse”, er ikke altid naturligt for os, fordi mange af os ikke bruger den ret meget i hverdagen. 

Alligevel er den det bedste værktøj vi har, til at udvælge hvilken krystal der er rigtig for os. 

Du kan eksempelvis bruge denne øvelse: luk øjnene og tænk på hvad du ønsker du krystal skal have af egenskaber. Åbn øjnene og brug din venstre hånd til at mærke, hvilke krystaller du er tiltrukket af. Det er en krystal du vil få gavn af. 

Din intuition skal trænes og holdes ved lige. Derfor er det godt at udføre denne øvelse ofte. 

Hvordan krystaller bruges 

Når du har valgt din krystal, kan du begynde at arbejde med den. Igen er det en god idé at følge sin intuition og hvad der føles naturligt i den forbindelse. 

Under alle omstændigheder er det essentielt at arbejde aktivt med sine krystaller. Ellers vil de have ringe effekt på os. 

Sig dine intentioner højt og gerne i nutid. Et eksempel kunne være: “jeg har en stærk selvtillid og viser min mening, når jeg ønsker det”. 

Du kan herefter sove med din krystal, dekorere dit hjem med dem, have dem i lommen eller måske bære dem som smykker. 

Læs mere om krystaller på Savasana og find mere inspiration til hvordan du dykker ned i krystallernes fantastiske verden.