Vælg en side

Mange mennesker vil opleve perioder hvor pladsmangel i hjemmet er et reelt problem. Pladsmangel kan især opstår i forbindelse med en flytning, hvis man skal til udlandet i en længere periode eller hvis man flytter i noget mindre. De ting vi omgiver os med følger os hele livet, men det gør den ubegrænsede plads desværre ikke.

Et depotrum kan være en god og funktionel måde komme pladsmanglen til livs uden at man skal skille sig af med sine elskede ting.

Depotrum og flytning

I forbindelse med en flytning fra én ejendom til en anden kan behovet for opbevaring opstår. I visse tilfælde stemmer datoerne ikke overens med hvornår man skal fraflytte den ene bolig og hvornår man reelt kan flytte ind i den anden. I denne overgangsperiode skal alle ens møbler og øvrige ting opbevares, og her kan depotrummet være en redning.

Ofte skal den tidligere bolig gøres klar til den kommende lejer eller ejer, hvor der eksempelvis skal males, gøres rent og slibes gulv. Disse ting kan uden tvivl udføres nemmere og bedre hvis de pågældende rum ikke er fyldt med diverse møbler og andre genstande.

Men da boligen man skal flytte ind i som oftest skal gennemgå samme behandling, så vil behovet for et depotrum opstår. Find et depotrum tæt på dig, hvis du vil undgå unødig stress i forbindelse med en flytning. På den måde kan du give dig god tid til alle de nødvendige ting som et flytning kræver.

Opbevar dine ting under en lang rejse

Almindelige rejser består som oftest af få dage eller uge, og i disse tilfælde er det intet problem at lade alle sine ting stå i boligen. Men skal man på en lang rejse af flere måneders varighed, så kan behovet for et depotrum opstår.

Skal man for eksempel studere i udlandet, arbejde i udlandet eller på en lang rejse på tværs af kontinenter, så kan det ofte betale sig økonomisk at fremleje sin bolig. Skal der bo ét eller flere mennesker midlertidigt i ens bolig, så kan det være en fordel at opbevare ens personlige genstande udenfor boligen. Dette er både for ens egen skyld, da visse ting har en høj affektionsværdi for en men også for de nyere beboeres skyld, da de som regel gerne vil have plads til deres egne ting under deres ophold.

Med et depotrum kan man opbevare sine ting trygt uden at skulle skille sig af med dem.

Depotrum til ekstra møbler, redskaber m.m.

I mange tilfælde er det ikke en rejse eller en flytning der er årsagerne til at man har brug for lidt ekstra plads. Det er nemlig ikke ualmindeligt at vi ganske enkelt erhverver os flere ting i ølbet af livet, som vi pludselig ikke har plads til.

Flytter vi f.eks. sammen med en partner, så kan det være at der ikke er plads til begge parters møbler i det nye hjem. Det kan også være at vi flytter i noget mindre og nu ikke har adgang til et redskabsskur, så vi er nødsaget til at opbevare redskaber, cykler o.lign. i et depotrum.