Vælg en side

Det kan være svært at forestille sig en verden, hvor man ikke har adgang til en bankkonto og dermed heller ikke banksystemet, hvis man bor i Danmark. Det er dog realiteten for mange mennesker – specielt dem i U-lande. Kryptovalutaer startede ud med at være noget, man snakkede om, hvis man havde en interesse inden for digitale valutaer eller kryptografi. I dag er det blevet til noget helt andet, og det vil denne artikel fokusere på.

Derfor er de vigtige

Den danske hjemmeside BuyEthereum hjælper danskerne med at købe Ethereum, så de kan blive en del af den digitale revolution. Hvis man som dansker kan se fordelen i at anvende kryptovalutaer, og ikke bare investere i dem på grund af spekulation, så kan man i hvert fald også se fordelene som borger i et U-land.

Hvis man ikke kan få en bankkonto, så kan man heller ikke modtage betalinger uden om virksomheder som Western Union. Dette betyder, at det kan være svært at være en del af den digitale økonomi, hvor man kan sælge digitale ydelser for penge. Man kan jo ikke modtage pengene! Dette laver Ethereum og mange andre kryptovalutaer om på, fordi det er ikke begrænset, hvem der kan have en “konto”.

Vi skriver “konto” med gåseøjne, fordi der ikke engang er tale om en konto. Det er noget af det smukke ved kryptovalutaer. Alle kan oprette en såkaldt wallet og komme i gang med at modtage penge i form af kryptovalutaer. Når man så skal veksle de digitale mønter om til rigtige penge, så kan man gøre det i form af en face-to-face handel for kontanter eller gøre det igennem en online børs, hvis man har adgang til sådan en. Mulighederne er nærmest ubegrænsede.

Hvis du kan se fordelene, så kunne det måske være en idé at investere i Ethereum. Du skal dog være opmærksom på, at du investerer i noget med en høj risiko. Invester derfor ikke alt for meget i forhold til din risikoprofil.